Endrju Grower Opublikowano 2 Października 2019 Opublikowano 2 Października 2019 Witam potrzebuje pomocy!! STRAWBERRY GUM podloze: sam kokos Światło: marshydro LED light 240w Plus samorobiona bimbrownia co2 Nie wiem co jej dolega a mianowicie końcówki liści mojej rośliny wyglądają jakby spalone Dzieje się to na młodych lisciach jak i na młodych odrostach Myślałem na początku że to przenawozenie ale wyplukalem całe podloze i nic Dalej się to dzieje Ktoś wie co to może być i jak to naprawić?
Stary czlowiek i moze Opublikowano 2 Października 2019 Opublikowano 2 Października 2019 zostaw ja jak przlae zostaw j jak przelae dzostaw j jak przelae grrrrrrrrrrrrr daj jej czasu po przeaniu a druciki wymien na miedziane kabelki w oplocie prrosze o usuniecie postu 1go 😄 1 1
Endrju Grower Opublikowano 2 Października 2019 Autor Opublikowano 2 Października 2019 Dzięki wielkie A nie jest to może niedobór cynku?
Endrju Grower Opublikowano 4 Października 2019 Autor Opublikowano 4 Października 2019 Dalej to samo nic się nie zmienia
Wloczykij Opublikowano 4 Października 2019 Opublikowano 4 Października 2019 Też miałem ten problem w coco, w ziemi nie występuje. Myć może jakiś niedobór mikro, albo coż z Ca/mg, czego zawsze w coco brakuje, szczególnie, jeśli nie używa się nawozów stricte do coco. Btw, co im lejesz?
Endrju Grower Opublikowano 4 Października 2019 Autor Opublikowano 4 Października 2019 Tak też myślę właśnie ze to jakiś niedobór bo nawozu dużo nie lałem A co leje : terra Vega firmy Canna
Wloczykij Opublikowano 4 Października 2019 Opublikowano 4 Października 2019 Zmontuj Ca/Mg, i jakieś mikro.
Endrju Grower Opublikowano 4 Października 2019 Autor Opublikowano 4 Października 2019 2 godziny temu, IntoSpace napisał: Zmontuj Ca/Mg, i jakieś mikro. Polecasz coś?
Wloczykij Opublikowano 4 Października 2019 Opublikowano 4 Października 2019 (edytowane) Hmmm, mączka bazaltowa ma wszystko, albo biohumus + dolomit, ale nie wiem czy do coco czystego nie lepiej jakieś chelaty, zwłaszcza, że te nawozy, które masz, są mineralne :) Edytowane 4 Października 2019 przez IntoSpace
Endrju Grower Opublikowano 12 Października 2019 Autor Opublikowano 12 Października 2019 (edytowane) Roślina uratowana Edytowane 13 Października 2019 przez Endrju Grower
Recommended Posts