Skocz do zawartości
nasiona marihuany thc-thc

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

Ja osobiście nie mogę ogldądać tv na mocnym haju. Kiedyś jak miałem taki ostre haje po trawie, to włączałem tv na jakieś discovery albo historię i po 5 minutach wyłączałem, bo przerażało mnie to co widziałem i o czym mówili. Filmowałem się za bardzo. Dla mnie najlepsza metoda to gorąca herbata i czekolada albo jakieś ciacha.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Jest jeden lek który zadziała po około 15 min i stopniowo zniży haj i złego tripa, ten środek to lek  uspokajacy występujący przynajmniej w trzech odpowiednikach- Xanax [R], Afobam i Alpragen. Stosowany wielokrotnie, nie ma się co obawiać ze coś się stanie, nawet po alkoholu. Jest to również środek na kaca.
Co do akoholu to nie mogę się zgodzić, u mnie alkohol działa uspokajaco, zwłaszcza spożyty przed wystąpieniem dużego haju, ale zgodzę się ze odwracają uwagę gry wideo,zwłaszcza fifa, powoduje to ze umysł zapomina o haju a skupia się na rywalizacji. Myślę ze sex tez jest wyjściem.

Edytowane przez grasssprayder
Opublikowano

@grasssprayder 

kazdego doświadczenie jest inne.

chmiel jest z rodziny konopi wiec wspomaga uczucie relaksu, np chmiel inhalowany z marihuana daje pozytywny stan w umyśle i na ciele. W porównaniu piwo i ganja wypada ok — za to wódka + ganja już mniej. 

choc wiadomo ze ganja łagodzi skutki kaca i alkoholowego upojenia.

Przyczyna Bad tripa nie jest do końca trawka a skutek jej palenia, dla osób rozwijających się może spotęgować natłok myśli i rozwój. Czasami świadomość otwiera się szybko i zbyt wcześnie wtedy może pojawić się dezorientacja — czasem błędnie interpretowana, bowiem szybki rozwój umysłowy i duchowy zawsze daje gram niepewności, czasem ludzie nie rozumieją tego stanu i popadają w panikę — a bez mentora zapadają w różne stany. 

Opublikowano (edytowane)

Uzmysłowiłaś mi właśnie dlaczego ze piwo jest jednak lepsze plus zioło. Do drugiej części Twojej wypowiedzi dodam ze skutkiem bad tripa będą tez doświadczenia z przeszłości, jeśli ktoś ma tendencje do zapadania w stany lekowe to zioło to spotęguje, ja np. nie mogę pozwolić sobie na dwa dni picia alkoholu bo kac może przejść w stan leku co jest ciężki do zniesienia, [ jest to o tyle pozytywne ze nie mogę zostać alkoholikiem ] dlatego mam problem z wyważeniem odpowiedniej dawki zioła żeby nie przegiąć, co wielokrotnie mi się zdarzało, wczoraj po przeczytaniu artykułów Vito, doszedłem do wniosku ze należny zmienić sposób przyjmowania np. w postaci nalewki, gdzie dozowanie może być bardziej wyważone. A może znasz inny, konkretny sposób ?

ps. drugi sposób to własna uprawa co pierwszy raz czynię z medycznymi odmianami o niższym THC i w organicznej uprawie.

Edytowane przez grasssprayder