Pomidorek Opublikowano 5 Maja 2019 Opublikowano 5 Maja 2019 Jeżeli nic nie dawałeś nawozów to musiałeś mieć też zajebiście nawożoną ziemie która zatrzymała rozwój roślin, zobaczcie na ich kolor... czyli wpływ nie ma tylko ten panel, ale przede wszystkim ziemia ? Cytuj
AkaWyjebka Opublikowano 13 Maja 2019 Autor Opublikowano 13 Maja 2019 4 maja przelsczylem na 12/12 około po 4 dniach zaczęły kwitnąc, wczoraj podlane biohumusem na kwitnienie około 1/3 korka na roślinę. Coś tam zaczęły rosnąć chyba nawet lepiej niż jak było 24/0. Zamówione nowe nasiona sexbudy i bubbas gift od humboldt seeds. Nie wiem czy zrobić im jakiegoś krótkiego wega czy od razu pod 12/12. Zależy mi na czasie i w sumie nie chce żeby były duże będą w małych doniczkach około 2l. Berry Purple Trochę łapa się trzesla po treningu i takie zdjęcia wyszły. Wyglądają ładnie bez jakichś nie doborow tylko malutkie są ? mam nadzieję że na flo jeszcze trochę urosna Berry się krzaczy lekko i fajnie to wszystko koło siebie jest no purple już nie leciw górę mocno i duże odstępy pomiędzy partiami liści są. Coś coś jakieś uwagi? Pozdrawiam 1 Cytuj
AkaWyjebka Opublikowano 21 Maja 2019 Autor Opublikowano 21 Maja 2019 Od czasu przełączania na flo ładnie rosną o wiele szybciej za tydzień wstawię fotki bez Leda. Ogólnie to nie polecam nasion sexbud od female seeds jak na razie żadne nie wykielkowalo gdzie inne nasiona od dinafem i sweet seeds 100procent kielkowalnosci na 29 nasion. W małej doniczce bubbas gift dopiero wykluwa się na powierzchnię. W boxie będzie jeszcze jeden bubbas gift i jakieś sexbudy o ile coś się wykluje Cytuj
AkaWyjebka Opublikowano 4 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2019 Miesiąc od przełączania 12/12 około 3 tygodnie flo. Mało nawozów z 2 razy biohumusem na flo podlane. Mam mało czasu miesiąc i 3 tygodnie, dadzą radę się wyrobić w taki czas? Najlepiej żeby się wyrobiły w półtora miesiąca jak myślicie? 1 Cytuj
Gość Opublikowano 4 Czerwca 2019 Opublikowano 4 Czerwca 2019 Fajne odmiany ale światełko dramatycznie słabe, co zapewne odbije się na wyniku końcowym. Włożyłbyś tam HPS 100 W i zobaczyłbyś różnicę. Cytuj
AkaWyjebka Opublikowano 18 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2019 Około miesiąc i tydzień flo prawie sama woda kranówa czasem dodam troche biohumusa na kwitnienie Na początku zapowiadało się że shiskaberry da większy plon bo ładniej rosła teraz sam nie wiem może po równo lub purple większa Teraz najważniejsze pytanie bo mam miesiąc na to aby one doszły dadzą rade? Cytuj
Esned Opublikowano 18 Czerwca 2019 Opublikowano 18 Czerwca 2019 One dopiero zaczynaja kwitnąć i z tym światłem to 2 miechy jeszcze spokojnie i plon będzie mizerny ??♂️ 1 Cytuj
AkaWyjebka Opublikowano 18 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2019 Na zdjęciach topki na mniejsze wyglądają na zdjeciach prawie nic nie widać tak to już nawet spoko w realu wygląda ale jak 2 miesiące to lipa to za miesiąc będę miał w ch*j nie dojrzałe topy ;/ dokładnie za miesiąc i tydzień muszę zebrać nie mam wyjścia ;///// Cytuj
AkaWyjebka Opublikowano 30 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2019 Nie wiem czy jest dobrze czy źle mysle to drugie nie czuje nawet jak pachnie może czasami. Moje automaty co mam na out co dopiero zaczynają kwitnąć w drugiej szafce pachną lepiej będzie z tego w ch*j lipa pewnie też tak myślicie? Tak na wasze lepsze doświadczone oko to ile im zostało mniej więcej? Opłaca się kilka wiatrakowych liści odciąć? Nie które wiatrakowe chacza tak o boki boxa i sa wygięte Cytuj
Recommended Posts