AkaWyjebka Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Nasiona 1 ayahuasca purple od bf 1 shiskaberry od bf i 4 sexbud od female seeds box 46cm x 48cm x 118cm h oświetlenie jakiś led 169 diod 200zł kosztował ziemia na razie jakieś uniwersalne z ogrodniczych mieszanki jak będę przesadzał to już na biobizz light mix nawozy na razie mam tylko biohumusa a na flo kupie biobizza. na razie tylko 2 razy podlałem małą dawkę biohumusa na wega doniczki na razie są w małych przesadzę do 7-11l 4 sex budy będą w małych doniczkach 2-3l fotoperiod 24/0 12/12 w środku jest jeden wiatraczek mieszający za 50zł kupiony jeszcze jeden dorzucę potem temperatura pokojowa czasami nawet poniżej 20stopni spada w nocy ten led nic ciepła nie daje wilgotności ile tam jest nie wiem purple i berry mają już 31 dni wega sexbudy zamawiam w następnym tygodniu i będą praktycznie od początku na 12/12 mam zamiar z purple i berry wycisnąć po 25 gram na krzak i nie wiem kiedy przełączyć na flo zakładam fotorelacje że otrzymywać pomoc purple: berry: razem ledzik p pozdro Cytuj
AkaWyjebka Opublikowano 5 Maja 2019 Autor Opublikowano 5 Maja 2019 Nawozów nie lalem wgl po prawej purple przełożona do duzej doniczki dopiero 3 dni temu. Przelsczylem na flo przed wczoraj Trochę marnie wyglądają jak na około 50 dni wega Cytuj
AkaWyjebka Opublikowano 5 Maja 2019 Autor Opublikowano 5 Maja 2019 1 godzinę temu, AkaWyjebka napisał: Trochę marnie wyglądają jak na około 50 dni wega 1 Cytuj
PolskiHERO Opublikowano 5 Maja 2019 Opublikowano 5 Maja 2019 6 godzin temu, AkaWyjebka napisał: Na flo się podwoja ci z masą rośliny Cytuj
lolaszek Opublikowano 5 Maja 2019 Opublikowano 5 Maja 2019 50 dni wega ??? Skoro tak ten panel działa na grow to nie chce Cie martwic ale nic lepiej na bloom nie zrobi. Hmm ciezko mi cos stwierdzic ale ja bym chyba odpuscil. Cytuj
AkaWyjebka Opublikowano 5 Maja 2019 Autor Opublikowano 5 Maja 2019 To może do tego Leda dodać jakieś świetlówki? Można tak mieszać światło? Cytuj
gigit Opublikowano 5 Maja 2019 Opublikowano 5 Maja 2019 Można mieszać, tylko najlepszym rozwiązaniem będzie zakup po prostu dobrego źródła światła Cytuj
AkaWyjebka Opublikowano 5 Maja 2019 Autor Opublikowano 5 Maja 2019 A do programatora czasowego moge podłączyć przedłużacz i wtedy do tego przedłużacza kilka świateł i będzie normalnie śmigać? Cytuj
gigit Opublikowano 5 Maja 2019 Opublikowano 5 Maja 2019 1 godzinę temu, AkaWyjebka napisał: A do programatora czasowego moge podłączyć przedłużacz i wtedy do tego przedłużacza kilka świateł i będzie normalnie śmigać? To zależy od programatora i od obciążenia. Dla led powinien raczej każdy latać. Jak masz kilka balastów od mocnych hps to już trzeba myśleć o pożądanym. U mnie dwa zestawy po dwa ledy chodzą na jednym elektronicznym i daje to radę Cytuj
Recommended Posts