CzlowiekBambosz Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Opublikowano 9 Kwietnia 2019 No witam Państwa ? To moja 1 uprawa więc możliwe, że będzie potrzebna pomoc. Nazwa nasion i producenta: Red Dragon, Phantom OG - Barneys Farm, Critical Jack - Dinafem Seeds, Green Gelato - Royal Queen SeedsRodzaj i moc lamp: Mars Hydro 48 300W Fotoperiod (czas świecenia): weg 18/6, flo 12/12 Namiot uprawowy / growbox, wymiary: 60x60x160 Rodzaj podłoża i wielkość donic: Light mix na sadzonki oraz potem w proporcji 1/4 do donic 11l, Lava Soil 3/4 calosci Nawozy: BioBizz try pack indoor Wentylacja, przepustowość (m3/h): Mieszak 5w Garden Highpro profan, Wentylator kanalowy 125fi 190m3/h 20w Dodatkowe informacje: Narazie sa w 5 i jedna w 6 dniu ale bede liczyl, ze wszystkie maja 5 dni od wyjascia na powierzchnie. Leje do nich wode o ph 6-6.2. W nawilzaczu mam odstana kranowke w temp pokojowej. Kiedy je przesadzac do donic 11l ? Aktualnie sa w 1.4 i jeszcze nie widac na dole korzeni. Kiedy trening LST od przesadzenia, jak beda 4-5 pietra lisci ? Sorry za rozmazane zdjecia, nastepnym razem beda lepsze ? Jaka wilgotnosc w boxie na noc jest ok ? Tez utrzymywac 70-80% jak gdy lampy sie pala ? GELATO RED DRAGON CRITICAL JACK NO I NAJWIEKSZY PHANTOM OG 6 DZIEN JAKO JEDYNY CALOSC 3 Cytuj
Creso Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Opublikowano 9 Kwietnia 2019 z przesadzaniem poczekaj aż troszkę się ukorzeniu tak do tyg. potem przesadź do 11L a LST raczej tak jak mówisz 4/5 pięterko moim zdaniem Cytuj
CzlowiekBambosz Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2019 (edytowane) Od kiedy lac nawoz ? Po 14 dniach ? Poki co idzie dobrze poza tym, że przy przesadzeniu zapomniałem obczaić 2 donic i nie wiem, która jest która, mam nadzieje ze jakos je rozpoznam potem ? No i jest jeszcze sprawa tego, że własnie jedna z pomylonych pod lampa wyglada jak by byla zolta, jak ja wyjalem na swiatlo dzienne to juz nie wiec chyba wszystko git. Roslinki maja po 8 dni, phantom 9 od wyjscia z ziemi. Cos mi sie powalilo tez ze zdjeciami wiec pahantoma pokazuje z boxa pod lampa, nastepnym razem ogarne to lepiej ? Zdjecia sa za to lepszej jakoscia niz ostatnio ? Temp w boxie 24, wilgotnosc 60-80 ale trzymam najczesicej 70-80 tak jak na focie z boxa. Po przesadzeniu podlalem je od razu i za 2 dni dostaly 300ml wody kazda bo w sumie nie sa jeszcze za duze. Mysle, ze nastepnym razem juz bede lal 500ml na 3 dni czy cos takiego, jakies rady ? Phantom OG GELATO (LISC BYL PRZY ZIEMI ALE SIE PODNIOSL PO PODALNIU) CRITICAL JACK ALBO RED DRAGON CRITICAL JACK ALBO RED DRAGON 2 XD (TUTAJ WYDAJE SIE ZOLTA POD LAMPA ALE POD SWIATELM DZIENNYM CHYBA OK) Edytowane 14 Kwietnia 2019 przez CzlowiekBambosz Cytuj
CzlowiekBambosz Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Mamy 16 dzien i zrobilem LST. Poprosze o ocene poprawnosci. Liscie moga tak normalnie o podloze sie opierac ? Podlalem je 0.5l wody i 1ml/1l biobizza grow po zabiegu. Jak trzeba odgiac jakies odrosty, zeby moze bylo wiecej swiatla na lodyge to tez dajcie znac. Najmniejsza z nich rozni sie od pozostalych, wydaje mi sie ze moze byc to ten Critical Jack poniewaz to jedyna sativa z ekipy. Przypomne, ze przy przesadzeniu nie ogarnalem sie ktora to ktora ? Dodatkowo pojawil sie problem jezeli chodzi o czas, jak mysliscie da rade sie wyrobic do 1 sierpnia ? Moze by je jakims mineralem lac jak beda kwitly albo cos ? Jak nie da rady to cos bede kombinowal. 1. Prawdopodobnie RD, zapomnailem niestety zrobic foty przed LST 2. Phantom 3. Chyba Critical Jack ? 4. Green Gelato Caly boxik prezentuje sie tak Cytuj
Recommended Posts