Bob Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Pojawia sie kilka problemow, cały czas walcze z temperatura, kilka roslinek karlowacieje, nie za mocno im swiece? Macie jakies pomysly? 1
Nowy84 Opublikowano 3 Maja 2019 Opublikowano 3 Maja 2019 Teraz to fajnie, poczekaj aż podrosną... Się nagimnastykujesz panie ..
Bob Opublikowano 14 Maja 2019 Autor Opublikowano 14 Maja 2019 Widze ze zainteresowanie znikome, ale mimo wszystko pociągne to dalej ? Dziewczynki maja okolo 3 tygodni najstarsze z nich pokazaly pistle takze girls scout cookies lsd purple afghan i fast thai maja juz liczone flo. Jest tez mutant lemon zkittle, zobaczymy co z tego wyjdzie. Lepiej ida roslinki na ziemi od biogreen, te na canna terra bio pokazały niedobory azotu, dostaly biogrow od biobizza. Zamontowalem system nawadniający, a górne pomieszczenie za wzgledu na temperatury, wykorzystalem jako pomieszczenie na weg, oswietlane dwoma cflkami 125 W w dualu i 300W na kwitnienie. Wiekszosc z nich byla lamana i stosowalem lst z użyciem plastikowych klipsow. Z buchem wariaty i wariatki ? P.S. na jednyn ze zdjec amnesia xxl w wersji mini. Nowe roślinki na gorze jada na nowym medium, Guanokalong 1
Bob Opublikowano 20 Maja 2019 Autor Opublikowano 20 Maja 2019 Maly upload ? dziewczynki sa w roznym wieku od 3-5 tygodni, wiekszosc kwitnie, dostają pelna dawke nawozow od biobizza co drugie podlanie. Tempo wzrostu bardzo dobre, wygladaja na zdrowe i w dobrej kondycji. Na gorze weguja nastepne. Pzdr
Bob Opublikowano 21 Maja 2019 Autor Opublikowano 21 Maja 2019 Mam pytanko, na medium pojawił sie bialy nalot wyglada to jak grzybnia/plesn znacie takie przypaki, trzeba interweniowac?
Pavlos Opublikowano 21 Maja 2019 Opublikowano 21 Maja 2019 30 minut temu, Bob napisał: Mam pytanko, na medium pojawił sie bialy nalot wyglada to jak grzybnia/plesn znacie takie przypaki, trzeba interweniowac? W mojej pierwszej uprawie tak miałem ściągnij wierzchnia warstwę ziemi i dosyp trochę nowej. Z tego co pamiętam to jest nalot od zbyt twardej wody.
Bob Opublikowano 21 Maja 2019 Autor Opublikowano 21 Maja 2019 Woda jest twarda, to fakt. Reguluje ph do 6,2-6,5 a przed zbiciem ma okolo 9. Woda ze 100 metrowej studni ? Czyli mowisz wymiana wierzchniej warstwy ziemi pomoze, no dobra to dzialam. Moze jakis srodek przeciwgrzybiczny czy cus takiego co by zapobiegać? Bo mi to ewidentnie na pleśń wyglada ?
Pavlos Opublikowano 21 Maja 2019 Opublikowano 21 Maja 2019 3 godziny temu, Bob napisał: Woda jest twarda, to fakt. Reguluje ph do 6,2-6,5 a przed zbiciem ma okolo 9. Woda ze 100 metrowej studni ? Czyli mowisz wymiana wierzchniej warstwy ziemi pomoze, no dobra to dzialam. Moze jakis srodek przeciwgrzybiczny czy cus takiego co by zapobiegać? Bo mi to ewidentnie na pleśń wyglada ? Ja tylko wymieniłem wierzchnia warstwę ziemi i było wszystko dobrze do samego końca.
Recommended Posts