Virandell Opublikowano 26 Marca 2019 Autor Opublikowano 26 Marca 2019 38 minutes ago, Triskele said: Moje panny mają fryzurę na " Irokeza" A widzialem widzialem biedaki ? tez myslalem zeby defo zrobic ale to raczej nie na pierwszy grow narazie zostane przy toppingu kibicuje wam
Triskele Opublikowano 26 Marca 2019 Opublikowano 26 Marca 2019 Mój to miał takiego stresa, że przez pierwszy tydzień topy z linijką mierzył, czy mu rosną czy je zablokował:) 2
Virandell Opublikowano 26 Marca 2019 Autor Opublikowano 26 Marca 2019 Just now, Triskele said: Mój to miał takiego stresa, że przez pierwszy tydzień topy z linijką mierzył, czy mu rosną czy je zablokował:) Hahaha ? nie ma co sie dziwic ogolocone Jak cholera ale dobrze ze sie zebraly moze czegos sie naucze ?
Triskele Opublikowano 26 Marca 2019 Opublikowano 26 Marca 2019 Nie jestem bezstronna w ocenie moich dziewczyn, jak myślisz jak na dwa tygodnie kwitnienia i dwa razy pruning to chyba topy nie są najgorsze ? ?
Virandell Opublikowano 26 Marca 2019 Autor Opublikowano 26 Marca 2019 6 minutes ago, Triskele said: Nie jestem bezstronna w ocenie moich dziewczyn, jak myślisz jak na dwa tygodnie kwitnienia i dwa razy pruning to chyba topy nie są najgorsze ? ? Ladnie leca ciekaw jestem Jak to wszystko na koncu wyjdzie tym scrogiem tez mnie zainteresowaliscie
Triskele Opublikowano 26 Marca 2019 Opublikowano 26 Marca 2019 Suszymy cookies że scroga, tyle bez aż tak intensywnego pruningu, zobaczymy ile z nich będzie:)
Virandell Opublikowano 26 Marca 2019 Autor Opublikowano 26 Marca 2019 (edytowane) Daj znaka ? Edytowane 29 Marca 2019 przez Virandell
Virandell Opublikowano 29 Marca 2019 Autor Opublikowano 29 Marca 2019 (edytowane) Dzien 14 Roslinki dzisiaj przeszly topping I zostaly podlane 750ml wody I teraz rowniez ja sie stresuje nie jestem pewien czy odpowiednio to zrobilem sorry za jakosc zdjec ale nie moglem zrobic lepszych ? Edytowane 29 Marca 2019 przez Virandell 1
Judaista Opublikowano 29 Marca 2019 Opublikowano 29 Marca 2019 Dobrze zrobiłeś, jeszcze tydzień max 10 dni i możesz przełączać. 1
Virandell Opublikowano 29 Marca 2019 Autor Opublikowano 29 Marca 2019 1 minute ago, Judaista said: Dobrze zrobiłeś, jeszcze tydzień max 10 dni i możesz przełączać. No to kamien z serca dzieki ^^ myslisz ze powinienem pochowac niektore liscie zeby odrosty odslonic ? Chociaz I Tak ciezko by bylo to zrobic one wielkie sa I praktycznie Pietro na pietrze jest czy zostawic Jak jest I jakos sie wybija ?
Recommended Posts