-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez blackfenikslcs · Opublikowano
Kubeczki mają dziurki pod spodem i tak dość sporo. Ogólnie to się zaczęło zanim dałem nawóz, więc raczej nie on, bo po nim delikatnie zdrowe rośliny ożyły pomimo że jest przeterminowany. Na ten moment nie mam sprzętu do sprawdzenia pH, ale jak kupię to sprawdzę. -
Przez Macky · Opublikowano
Poprawiłem tytuł twojej fotorelacji. Co do roślin to sprawdź pH gleby i wody którą podlewasz. Te najgorzej wyglądające są jak by były przelane i zaczęły gnić. Albo przelane i przenawożone. -
Przez Macky · Opublikowano
Jak coś takiego dzieje się z roślinami to w pierwszej kolejności należy sprawdzić ph gleby i wody którą się podlewa. -
Przez Rysiu · Opublikowano
Łoooo panie 😲 Ale krowy. Coś pięknego. Ale wystrzeliły. Nie wierz w te okresy podawane przez producentów. Liście bym zostawił. Niech se rosną jak je natura stworzyła 🙂 Będą potrzebowały sporo nawozu teraz na kwitnieniu. Zaraz ta szklarnia będzie za mała 🙂 -
Przez Rysiu · Opublikowano
Pierwsze co bym obstawiał to ziemię. Z tymi uniwersalnymi różnie bywa. Raz trafisz lepszą, raz gorszą. Druga opcja, może mają za mokro. Te kubeczki mają jakieś dziurki od spodu? Może coś z tym nawozem nie tak. Nie jest on jakiś stary? Tam widzę datę 2020.
-
-
Gallery Statistics
-
Images64,2 tys.
-
Comments1,3 tys.
-
Albums1,9 tys.
-
Recommended Posts