HPS 250-600W | 1,44m2 Różności – 16szt, Northern Light,Girl Scout Cookies, OG Kush, Purple Kush, Critical 2.0, Auto AK472...
-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez PonuryKlekot · Opublikowano
Czyli dosłownie ten sam problem co u mnie na tych zdjęciach, co Ci podesłałem. Zła kalkulacja nawozów z tabelką. Miej na uwadze też, że ja leciałem na mineralnych, a Ty jesteś na bio. Nie chcę wprowadzać w błąd, ale ja na mineralnych jak zorientowałem się, że lecę na za małych dawkach to ponownie obliczając już prawidłowe lałem tyle, ile trzeba. Nie więcej. I moje także stopniowo odżyły. Nie lej za dużo. Bo jak spalisz to już nie uratujesz w żaden sposób. Lepiej celować w optimum wedle tabelek. A co do AI to ma zaskakująco dobre pojęcie jeśli chodzi o hodowle. Korzystałem z Gemini na Gemie, którego sam stworzyłem dając mu konkretne instrukcje. I jeśli prześledzisz moją relkę i dotrzesz do ostatnich dwóch dni ciemni podczas płukania to mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że to była sugestia AI, która okazała się świetnym rozwiązaniem. Pazurki są zazwyczaj przy zbyt dużej ilości wody w roślinie. Zbyt dużo wody i nie ma jak odparować. -
Przez ElElDee · Opublikowano
Ph ziemi po tescie paskowym, pokazuje lekko ponad 6. EC wody 0400us/cm pozywki 1100us/cm. Mierzylem ec runoffu, wyplulo 1200us/cm. Ph runoffu, jest niskie, bo pokazuje na kropelkowym ponizej 5. Woda która podlewam po wymieszaniu nawozów ma okolo 6.8ph. Nie wiem co to się staneło. Zakwasiłem glebe nawozami? -
Przez szczurek10 · Opublikowano
Macie jeszcze filmik IMG_5596.mov -
Przez szczurek10 · Opublikowano
Elo 36 dzień ta 1 na 1 zdjęciu niedobory a pozatym wszystko gitara Już naprawiamy sytuację większą dawka nawozów -
Przez Eolenis · Opublikowano
Witam. Codziennie wycinam garść lisci🙄. A tu dalej busz.
-
-
Gallery Statistics

Recommended Posts