Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

Chodziło mi o to czy podlać sama wodą czy wodą z nawozem? Czy jakieś jeszcze dodatkowe operacje powinienem zrobić, czy tylko podlać i nic więcej?

Opublikowano

Podlej woda z dobrym ph, ale tak żeby wylało się na podstawke. Zbierz ta wodę i sprawdź ph, jeśli:

Soil

Water going in should be 6-7 pH

If runoff pH is…

6-7 pH – in the right range, no changes needed.

Less than 6 – provide next watering at pH 7

More than 7 – provide next watering at pH 6

Wtedy będziesz wiedział, czy to problem z ph czy trzeba się zastanowić nad czymś innym.

Polecam poniższy artykuł: 

/admin - link wygasł/

Opublikowano

Ciekawy patent z tą wodą z podstawki ? Zrobiłem właśnie tak, AK pH w normie, DW za wysokie. Podlałem wyregulowaną z nawozami i jest ok.

Jeśli natomiast chodzi o robaki to nic żywego nie udało mi się wciąż znaleźć, ale coś jakby pajęczynę i kropki białe pod liśćmi owszem - co jak rozumuję, wskazywałoby na przędziorki jak to zauważył @Triskele

IMG_7144.JPG

IMG_7142.JPG

Opublikowano

@Triskele Dzięki ?

Czytałem o biedronkach właśnie, ostatnio byłem na polach lasach, kilka widziałem, teraz żałuje że słoika nie miałem ze sobą ?

Póki co spryskałem roślinki Cannacure, od spodu też, zobaczymy.

Opublikowano

Mam taka paranoje, że w domu nie mam kwiatów w doniczkach. A wyposażenia to chyba jeszcze tyko nie okadzałam i nie pryskałam woda święconą:) tak się boję robaków.

Opublikowano

Panie i panowie, czy taki kolor na łodydze („żyłki”) i ogonkach liści (całe) jest normalny? 

Na DW wyskoczyło coś takiego. 

AC1EE8C5-61BB-4DBE-8D13-AEDDC3348792.jpeg

Opublikowano

Tylko nie popadaj w paranoje ?zdarza się mieć lekko różowo fioletowe łodyżki, szczególnie w okresie kwitnienia. Jeśli się nie mylę to brak fosforu. 

nic nie rób, tylko obserwuj rośliny 

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+