Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

Opublikowano

@bortek Czy to ślady po robalach? Robić jakiś oprysk, coś?

@michal_o No właśnie żadnych żyjątek nie widziałem w namiocie, ani na roślinach. Ale będę szukał jeszcze. Jak sobie poradziłeś z tym?

Opublikowano

Jak nic nie ma to nie pryskaj kontroluj co jakis czas. Jak mialem te male muszki czyli ziemiorki to nie wyrzadzily mi wielkich szkod za to z wciornastkami meczylem sie kilka grow i te juz mi napsuly zdrowia. Ale jezeli nie masz czarnych kropek od spodu lisci i milimetrowych robaczkow, larw, czy czego innego to jest ok

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, iii napisał:

@michal_o No właśnie żadnych żyjątek nie widziałem w namiocie, ani na roślinach. Ale będę szukał jeszcze. Jak sobie poradziłeś z tym?

Nie poradziłem. Dlatego do tej pory gdzie nie gdzie mam ponadgryzane tak jak by listki ale tak jak @bortek mowi akurat te nie sa duzym problemem. Jedynie jak zaglądam do boxa i jak gdzieś dojrze to zabijam po prostu bo to co u mnie to jak mówię taka małe muszki to je gołym okiem widać. 

Edytowane przez michal_o
Opublikowano

@Triskele Faktycznie, niektóre zdjęcia podobne, ale jak dotąd nie odnalazłem jeszcze nic żywego w namiocie, ani na roślinach ? 

Dzisiaj 5 tydzień od posadzenia. Ostatnie dwa podlania lałem samą wodę i w sumie teraz sobie myślę że nawet nie wyregulowałem ph. Leje odstaną kranówą, która ma ph 7-7,5 normalnie nieregulowana i szczyty zrobiły się żółto-zielone. Niedobór żelaza?

IMG_7130.JPG

IMG_7126.JPG

Opublikowano

Zawsze reguluje, ostatnie dwa lałem bez regulacji. Podlać wyregulowaną? Z nawozem? Jakieś dodatkowe operacje?

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+