MH/HPS 400W | Chemdawg, Gorilla Glue, Critical XXL, Critical Kush, Bruce Banner x White Russian, Bubblegum
-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez SmakMaroca999 · Opublikowano
Witaj. Czy lubię???🤔 Witaj. Czy lubię???🤔 Raczej sięgam po nie jak tego potrzebuję i ich nie nadużywam. Znam kilka osób które jak i mnie wyleczyły z picia alkoholu i palenia tytoniu. Ten grzyb działa agresywnie i wprowadza czasami niepokój. Nie polecam amatorom psychonautyki bo mogą sięgnąć niemilych doznań, nawet traumatycznych. Bardziej polecam osobom co mają czystą głowę. -
Przez SmakMaroca999 · Opublikowano
Tak ale tu nie tylko o moc chodzi a o agresywność działania. Ten grzyb działa inaczej, smakuje inaczej i pachnie inaczej. Jeśli nie próbowałeś nigdy grzybów to zacznij od innych. Pozdrawiam. -
Przez kolober · Opublikowano
Elo👊 Wczoraj wyjebałem jedna z California Orange ta z przodu którą i tak cały czas obserwowałem dlatego że ja dość mocno stresowałem bo strasznie się krzaczyła i dość mocno ją goliłem 😉 I dostała jajec 🤣🤣🤣 No i wiadomo poszła do kasacji 👊 -
Przez PonuryKlekot · Opublikowano
@uwumaster no to sam sobie odpowiedziałeś na pytanie, dlaczego czujesz się uzależniony. Susz mieszasz z tytoniem, a tytoń jest skąpany w nikotynie, która bardzo szybko i mocno uzależnia. Napięcie, które opisujesz bardzo mocno przypomina mi uczucie, kiedy wiele lat temu rzucałem papierosy. Ty nie jesteś uzależniony od zioła tylko od tytoniu. A druga sprawa, że kupujesz susz z ulicy niewiadomego pochodzenia. Też tak robiłem dopóki się nie nadziałem na jakieś gówno, po którym miałem bad tripa. Ja osobiście palę od ponad dwudziestu lat. Robię przerwy kiedy chcę i nie mam efektu odstawienia. Czasem mam przerwę miesiąc, czasem rok, a czasem palę dzień w dzień przez dwa tygodnie. Pomyśl o paleniu samego zioła bez tytoniu. Kupowanie medycznej i vapowanie jej jest na pewno lepszym rozwiązaniem niż to, które stosowałeś dotychczas. -
Przez PonuryKlekot · Opublikowano
@Eolenis a nie, nie ważyłem. Nie było sensu, bo przecież łodygi też ważą. Ale celuję w 300-400g suchego.
-
-
Gallery Statistics

Recommended Posts