Siemasz co do temperatur mam to samo i moja rada żebyś robił im nockę w dzień kiedy są największe upały. Moje śpią od 11 do 17 i jak na razie trochę omijam ten gorętszy okres. I co do liści po podlaniu to chyba u wszystkich tak się zachowują,to wygląda jak by miały chwilowy brak tlenu w korzeniach i jak woda się rozprowadzi i korzeń lekko bujnie to zaczyna łapać tlen i liście się podnoszą. Tak gdzieś czytałem.pozdro
Siemanko, kurczę myślałem że moje dziewczyny dzisiaj wskoczą do nowej chaty ale niestety przyjechało wszystko oprócz namiotu i trzeba czekać do poniedziałku 😡 no ale myślę że będzie warto😁
Rysiu i ja mam to samo już mi się miesza i piszę po dwa a może po trzy razy to samo🤣 nie no chyba aż tak źle nie jest🤣🤣🤣 ale z dwoma to się zdarza😅 tym bardziej że jeszcze gdzieś indziej piszę.
Rysiu wolę nie mieszać w tych od TA Terra Aquatica tripart to mineralne a i później może wyjść bigos bo suplementy jak zmieszasz to się nic nie stanie. Mam Bloom i ja wale trzy tak jak piszę producent. Jak wychodzi dobrze to niech tak zostanie
Recommended Posts