Wszystko zależy mi 60 x 60 to w teori wchodzi 4 ale doświadczenie pokazuje że dwie choć to i tak za dużo więć powiem jedna idealnie..
Tobie bym dał 4 ale to celowałbym coś ze 120 szerokości bo pamiętaj że jeszcze wentylatorki musisz dać przy tej szerokości conajmiej ze dwa po obu krawędziach co ci zabierze z nascie cm.
Oficjalnie kwalifikują się pod 6 (120) ale 4 to myślę, że z większą wygodą udzwigniesz.
A i zapach ta lepsza ma przecudowny aż chciałbym taki odświerzacz powietrza. Druga zaś ma taki dziwny konopny ale takie chemiczne landrynki nie wiem troche mi nie pasuje.
Zobacz poprzedni post.
Oke przycięte nakarmione podwiązane zmieniona wentylacja no troche podniszczyłęm ale z góry wygladają dobrze. Wyciołem też kilka kawałków topów spalonych przez lampę aby się plecha nie zaludniła, też nie wiem czy takie czesciowe przyciecie jest dobre. Tak dalej są pod lampą zobacze jak zareagują jest już lepiej, a może będzie jeszcze lepiej. Widząć jak szybko nabierają masy smiem twierdzić że miesiąc a może nawet krócej zostało 😛
#chciałbym wam pokazać jak fajnie to z góry wygląda ale no nie mam jak 😞
#urwałem przypadkiem kawałek topa i tak wygladają trichomy
#ta łodyga jest całą w żywicy 😄
#po wycince podgięciu i wiązaniu i przełożeniu wentylatora
#czas podejrzeć tego opuźnienca zaczał kwitnąć sporo łodyg wyrżnołem i sporo wiatraków też mu wywaliłem zobaczymy co zrobi za 3 dni coś czuje że chyba nie ruszy ale no coś tam zaczał rozwijać te kwiotki
#lewa to pierwsza dojrzała prawa druga niedojrzała hehe
Recommended Posts