Skocz do zawartości
nasiona marihuany thc-thc

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

Powiem tak doczekać się nie mogę jak kiedyś uważałem że jestem cierpliwy tak ostatnio to aż mnie skręca na szczęście wystarczy chwilę posiedzieć z dziewczynami pogadać i wszystko przechodzi i mogę dalej czekać do końca miesiąca panie zażywają suplementy później już tylko woda myślę że na pierwszy dzień wiosny ściągnę bucha ze swojszczyzny czas pokaże jedyny problem ze prawdopodobnie razem nie dojdą i trzeba będzie ciąć na raty a chciałem je suszyć w namiocie żeby z zapachem nie było problemu ale zobaczymy ktoś się pokusi o wróżenie z fusów (liści) o wynik końcowy? Miłego weekendu dla wszystkich growerow

25 minut temu, Triskele napisał:

Ale las, masz się czym chwalić.

Widziałem fotkę z drugiego waszego namiotu tam też jest się czym chwalić jeszcze bardziej niż tu?

Opublikowano (edytowane)

Moje szczęście myśli,  że będziesz miał 250 - 300 gramów. 

Lej coś na puchniecie topów, panny mają wciąż potencjał. Powinieneś mieć twarde jak kamień.  

Wiem, że masz grow organic ale jeśli użyjesz big buda zobaczysz różnice, topy robią się bardzo zbite, twarde. Big Bud nie podnosi EC, podawalismy 5 dawek po 20 ml na 10l wody. 

Edytowane przez Triskele
Gość
This topic is now closed to further replies.

• Wpisy na blogu

• Nowe tematy

• Nowe posty

• Kolo założył dwa takie same tematy, jeden skasowałem. Ewidentnie próbuje reklamować jakiś susz z allegro. Więc ja napiszę coś od siebie, wszelki susz CBD z allegro to oszustwo. Jest to jeno i to samo czyli konopie przemysłowe ponazywane różnym znanymi nazwami typu: Amnesia haze..... Druga sprawa, to że taki susz bardzo często jest reklamowany jako zdrowotny a faktycznie jest bardzo szkodliwy gdyż często jest pryskany różną chemią żeby człowiek się tym truł i myślał że ma jakąś fazę. Susz CBD = Dopalacze!  
    • Moja ręka po to żeby zasłonić lampę bo aparat świruje i nic nie widać.  Myślę że szczyty równe już są 
    • Nie mam pojęcia od kiedy liczy się flo. Kilka już relacji widziałem ale jakoś nie mogę tego konkretnego dnia wyczaić. Tu jestem w dupie. Z LST to coś tam wiem ale gabaryty szafy nie pomagają. Lampa jest już na samej górze, one chyba już przestały się rozrastać tak gwałtownie ale chyba to nie koniec i doginam po to żeby się nie spaliły. Teraz tylko liście wpycham do dołu żeby nie zasłaniały szczytów. W kilku liściach pojawiły się żółte końcówki. Wcześniej też tak było ale lampę wystarczyło podnieść i problem znikał. Teraz muszę je pchać w dół bo nie chce obcinać. To chyba nie problem z nawozami. Dlatego właśnie częste LST. Następnym razem nie będzie 4 tylko 2 dziewczyny (w teorii pewnie więcej i lepsze wyjdzie a praktyka pokaże hehe), lampa i szafa ta sama (czyli mało profesjonalne) ale muszę się zaopatrzyć w te wszystkie mierniki itd.  Pisałem na początku żeby mnie za rączkę prowadzić bo się mało znam 🤣  Pozdro
    • Siema. Wpadam z moim małym growem po dłuższej przerwie. Jakoś ostatni mniej czsu i chęci na uprawę, ale jakoś zdecydowałem się na jedneo krzaczka.ao Tym razem do boksa wpadło nasionko od sssc, a dokładniej kosher haze. Jako, że roślinka tylko jedna, postanowiłem się pobawić w mały trening. Taki mały topping. Ciacnąłem szczyta po około 3 tygodniach. Wega chciałem zrobić dłuższszego niż dotychczasowe. Wyszło 6 tygodni. Z jednej strony taki miałem plan od początku. Z drugiej po rodze pojaiwły się problemy z rośliną przez co trochę wyhamowała. Straciła około 7-10 dni na dojście do siebie. Ziemi nie kupowałem nowej. Wrzuciłem jakaś starą używaną która mi zaległa w worku w garażu. Dodatkowo duża doniczka materiałowa 20l. Ponważ nie jest to auto tylko normalna odmiana, to świecę jej klasycznie 18/6 na wegu i 12/12 na flow. Nawozy to advanced nutrients. Koneser A i B na grow, tarantula, piranha i voodoo na korzenie. Big bud na kwitnienie. Trochę nirvany, rhino skin, bud ignitor, cal maga, overdrive na sam koniec. Lampka to led DIY o mocy około 100W. Taki miks różnych power ledów i 2 razy COB 4000K od bridgeluxa. Boks 0,5x0,75x1,2m. Wentylacja dopiero na flow. Wentylator z filtrem węglowym. Na wegu bez wentylacji, żeby wilgotnośc była większa. Po drodze pojawił się problem. Nie byłem pewien co do nawozów i przez chwilę dawałem im jakiś bio mix z kawy, bananów, skorupek jajek i herbaty. Ale chyba za długo to postało i spleśniao czy coś i zaszkodziło rośłinom. Trochę zaczęły więdnąć i stanęły ze wzrostem, ale jakoś doszły do siebie i wróciły na własciwe tory. Tydzień temu je przelączyłem po 6 tygodniach i w sumie dzisiaj kończą 7 tydzień od kieła i tydzień od przełączenia. Dopiero wczoraj pojawił się pierwszy malućki włosek. Trochę długo im zeszło przestawienie się. Pewnie przez długi weg. Zazwyczaj pokazywały włochy po 4 dniach. A tu kilka fotek. Dzień 1, czyli tak na prawdę nie ma na co patrzeć 🙂   Dzień 21 Już po horobie spowodowanej moim bio miksem 🙂 Powinny być już o połowę większe.   Dzień 48 Już prawie tydzień po przełączeniu oświetlenia. Ogólnie ładnie się rozrosła biorąc pod uwagę wcześniejsze problemy. Mocnej zieleni dostała. Chyba trochę za dużo azotu chociaż byłem ostrożny z nawozami na weg. No i po drodze ułamałem jedn szczyt przy naginaniu.
    • Jakie konkretnie nawozy im podajesz i w jakich ilościach? Ja pamiętam, że biobizz potrafił w większych ilościach popalić liście. Ale tez roslin nie niszczył. Tylko liście obrywały. Byly pierw mocno zielony a potem końcówki wygladały jak przypalone. Suche i się kruszyły.  Ale krzak rósł dalej.  Co do podrzucania biotabsów to się nie wypowiem. Nie stosowałem nigdy. Raczej został bym tutaj przy biobizzach. Napisz co dokładnie podajesz i w jakich ilościach.  
  • Gallery Statistics

• Images
      64.4 tys.
    • Comments
      1.3 tys.
    • Albums
      1.9 tys.

Latest Image
    Przez KushSensei,
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+