Nowy84 Opublikowano 31 Października 2018 Autor Opublikowano 31 Października 2018 Dzień 13. FP 12/1, temperatura 22/19, wilgotność 51/67. Dostały dziś wody. Po litrze na głowie. Na 5 litrów wody dałem 10ml EM1.
Maszyna Opublikowano 31 Października 2018 Opublikowano 31 Października 2018 Jezu jak u Ciebie to idzie, no mega. Widać że mają u Ciebie dobrze Ten Banan taki grubaśny się wydaje
Nowy84 Opublikowano 4 Listopada 2018 Autor Opublikowano 4 Listopada 2018 Dzień 17. Od środy kompletnie noc nie robiłem. Warunki w namiocie są takie, że ziemia jest wilgotna długo. Rośliny młode, korzonki pewnie słabe i tej wody nie pobiera dużo. Temperatura troszkę mnie martwi. W dzień nie przekracza 22st, ale jest stabilna. W nocy spada o jeden stopień. Wilgotność 71%, również stała. Panel, którym świece w ogóle nie generuje ciepła. Zastanawiam się nad zwiększeniem mocy. Powinno to wygenerować trochę ciepła. Czekam aż ostatnie piętro troszkę pójdzie do góry i przystępuje do treningów. Na 3 będzie MF a na jednej typowy ML. Będzie porównanie. Po ścięciu topow mam zamiar dwa spróbować ukorzenic. Jeden pójdzie do starego boxa a drugi do PCBoxa. Bo kto mi zabroni Oba mniejsze projekty będą na zwykłej ziemi z ogrodniczego. Też będzie jakieś porównanie. Ale to nie miejsce i czas na takie przemyślenia. Kilka fotek.
Pomidorek Opublikowano 4 Listopada 2018 Opublikowano 4 Listopada 2018 Ładnie wszystkie idą równo widać że im u ciebie dobrze ^.^
Judaista Opublikowano 4 Listopada 2018 Opublikowano 4 Listopada 2018 Przydałaby się wyższa temperatura w fazie jasnej, okolice 26 stopni byłyby idealne. Ogólnie te treningi które chcesz przeprowadzić to już powinieneś zacząć. Czekanie do 6 pięter to wg mnie nieporozumienie, skoro i tak wszystko poza dwoma najwyższymi odrostami usuwasz.
Nowy84 Opublikowano 4 Listopada 2018 Autor Opublikowano 4 Listopada 2018 1 godzinę temu, Judaista napisał: Ogólnie te treningi które chcesz przeprowadzić to już powinieneś zacząć. Urodziny córki dziś mam. Nie mam czasu już grzebać w boxie. Jutro to zrobię. Zwiększyłem ilość światła. W ramach walki z temperatura. 1
Judaista Opublikowano 4 Listopada 2018 Opublikowano 4 Listopada 2018 3 minuty temu, Nowy84 napisał: Urodziny córki dziś mam. Nie mam czasu już grzebać w boxie. Jutro to zrobię. Zwiększyłem ilość światła. W ramach walki z temperatura. Wiesz nie chodziło mi że już, teraz, natychmiast ale nie ma sensu czekac jeszcze tygodnia cy 10 dni i dopiero ojebać roślinę do zera praktycznie
Nowy84 Opublikowano 5 Listopada 2018 Autor Opublikowano 5 Listopada 2018 Dzień 18. Rośliny dostały dziś oooogrooomna dawkę.... Stresu. Poszedłem jak w poradniku. Jedynie trochę wcześniej. Ps. W sumie to nie wiem kto miał więcej stresu. One czy ja. Tak wyglądają moje panny. 1 1
Pomidorek Opublikowano 5 Listopada 2018 Opublikowano 5 Listopada 2018 nie wiem co czuła roślina, ale domyślam się że większy miałeś ty haha u siebie robiąc topping miałem takiego stresa, a co dopiero ogolić je tak, pewnie za dwa dni zobaczysz jak nowe szczyty są już większe... brawo ^.^
Recommended Posts