rooky Opublikowano 27 Stycznia 2019 Opublikowano 27 Stycznia 2019 jeszcze z 2 tygodnie do konca to przytyja pewnie
SmakMaroca999 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Opublikowano 28 Stycznia 2019 O 27.01.2019 o 10:32, VenO_oM napisał: A powiedz mi kolego co ma pheno rośliny do cięcia liści? Krzaki eleganckie, polecam tylko boxa otwierać co dwa dni żeby było widać, że coś puchnie ? No to odpowiadam koledze. Roślina potrzebuje liści do oczywiście fotosyntezy. Jeśli wytniesz większe liście które ładują roślinę ta w obrone zaczyna wypuszczać wiekszą ich lilość w kwiatostanach by asorbować światło. Pheno rośliny tu zobaczył byś gdyby roślina nie miała wykoszonych liści. Zgadzam się ze tez trafiają się liściaste phena a w szczegolności u roślin krzyżowanych z ruderalis. No i co jeszcze panie kolego Tobie dodam, mamy w tej relce mix odmian i niby wszystkie wykazują takie samo pheno to jest nierealne nawet dla roślin sianych z jednej paczki.Chcesz mieć jednakowe rośliny o takim samym pheno to tylko klony z jednej i tej samej matki. Pozdrawiam i potwierdzam ze ładne rośliny jak na takie marne diody.
Nowy84 Opublikowano 29 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2019 (edytowane) Dzień 102, 47 dzień Flo. Temperatura w namiocie 24-26st, wilgotność +/- 40%. Miałem dziś podlać, ale donice jeszcze ciężkawe. Jednak mając chwilę czasu zrobiłem małe przemeblowanie w namiocie. Wentylator podwiesiłem w kącie, dodałem dwie deski na ścianach (lekko zasysało namiot). Poprzekręcałem krzaki o 180st. Aby tego dokonać musiałem wszystko wyjąć z namiotu. W związku z tym, zapraszam na pokaz mody w wykonaniu moich dziewczyn. Zbiorowy oraz solo:) Wszystkie razem: Oraz po przekręceniu: Występy solo. Jako pierwsza zaprezentuje się Fat Banana #1: Nieśmiało na scenę wkracza Lemon SS Haze, która pomimo niezbyt okazałego wyglądu, robi wrażenie ilością szronu (ciężko na zdjęciach to oddać): Zza kulis pewnym krokiem na scenę wchodzi Fat Banana #2, będzie chciała zwrócić uwagę publiczności swoimi okazałymi kolbami. Jako ostatnia swoje wdzięki prezentować będzie Grapefruit. Wzrostem nie grzeszy - by zrównać się z koleżankami musi stać na kilkucentymetrowej podstawce), jednak wagowo nie ustępuje: Na koniec, wszystkie dziewczyny ustawiają się na scenie eksponując swoje walory do publiczności oraz srogiego jury. Jakie będą noty? Tego dowiemy się juz za chwile. Zapraszamy ponownie po przerwie reklamowej. Edytowane 30 Stycznia 2019 przez Nowy84 1 1 1
Nowy84 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2019 Dzień 103, 48 dzień Flo. Wpis "dla pamięci" Zmiana filtra, w starym zmieniłem granulat i dalem na wylocie - podwójna filtracja.... Podlane po 0,8l samej wody. pH 6,4.
Toksyna Opublikowano 30 Stycznia 2019 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Świetnie się prezentują twoje rośliny i piękne czasy są przed nimi?
Gucio Opublikowano 30 Stycznia 2019 Opublikowano 30 Stycznia 2019 ogolnie zajebiscie sie prezentuja, szczegolnie ten drugi banan ale faktycznie duzo lisci przytopowych, bedzie troche babrania z tym. z fartem do konca!
VenO_oM Opublikowano 30 Stycznia 2019 Opublikowano 30 Stycznia 2019 O 29.01.2019 o 00:32, SmakMaroca999 napisał: No to odpowiadam koledze. Roślina potrzebuje liści do oczywiście fotosyntezy. Jeśli wytniesz większe liście które ładują roślinę ta w obrone zaczyna wypuszczać wiekszą ich lilość w kwiatostanach by asorbować światło. Pheno rośliny tu zobaczył byś gdyby roślina nie miała wykoszonych liści. Zgadzam się ze tez trafiają się liściaste phena a w szczegolności u roślin krzyżowanych z ruderalis. No i co jeszcze panie kolego Tobie dodam, mamy w tej relce mix odmian i niby wszystkie wykazują takie samo pheno to jest nierealne nawet dla roślin sianych z jednej paczki.Chcesz mieć jednakowe rośliny o takim samym pheno to tylko klony z jednej i tej samej matki. Pozdrawiam i potwierdzam ze ładne rośliny jak na takie marne diody. To co mi objaśniłeś to akurat wiem, ale dużo tych liści nie wyjdzie, a chociaż karabiny będą zrosniete, a nie internody po 5cm po głównym i topki 2 cm. Ogółem chodziło mi bardziej o fenotyp liściasty, porównaj te dwa fat banany i będziesz wiedział o co mi chodzi. A ledy kolegi dlaczego sądzisz,.że słabe? Pytam, bo się w ogóle na tym nie znam.
SmakMaroca999 Opublikowano 31 Stycznia 2019 Opublikowano 31 Stycznia 2019 15 godzin temu, VenO_oM napisał: A ledy kolegi dlaczego sądzisz,.że słabe? Co mi wiadomo to tu w GL kolega ma diody DiY cyli marne diody nie będę się rospisywał o jakości światła takich diod jak w internecie jest juz wiele napisane wystarczy poczytać lub poszukać relacji na forum z upraw pod takimi diodami a np. diodami cree mogę tu polecić diody led cree cob cxb3590 a tu np.link do filmu P.S Polecam Ci kanał MIGRO
Nowy84 Opublikowano 31 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2019 DIY - zrób to sam. Czyli jak panel będzie na diodach CXB3590 ale złożony własnoręcznie też będzie do dupy?
Recommended Posts