Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

600 W HPS Strawberry Banana,Green Crack,Bubba's Gift, God's Gift , Original Grand Daddy Purp, Girl Scout Cookies

Recommended Posts

Opublikowano

Odmiany nic mi nie mowia, ale domyslam sie ze to jakies seedbanki z usa :)

Wszystko wyglada mega profesjonalnie.

Jak dokladnie wykonales te podporki na rosliny? Patyki bambusowe I czym to owinales i jak? Podrawiam!

Opublikowano
4 godziny temu, bortek napisał:

To gotowe podporki. Mozna kupic w obi elegancka sprawa tez je uzywam jak sie za bardzo na boki rozkrzaczaja

Mariolo , dokładnie tak jak mówi Bortek, są to gotowe podpory pierścieniowe do roślin. Są dostępne różne rozmiary , używam ich od lat i bardzo chwalę.

"a pokaż Pan to cudo ?"

jutro zrobię zdjęcie, ale może zobaczyć filmy ja to działa na YT - Light Mover Grow .

Opublikowano

Spoko ta szyna, pierwszy raz widzę,  podpórki też fajne, no i miło spotkać kogoś kto usuwa wiatraki :) A kamery ? do podglądu czy wszystko ok ? :) Też chcaiłem zainstalować jedną z systemu Arlo po wifi, ale mam jakieś.. hmm wątpliwości :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Wczoraj pod nóż poszedł :

Bubba's Gift - Humboldt Seed Organization

wydajnością pewnie nie rozpieszcza, ale ma ładne zbite topy.

large.20181030_153117.jpg.0775145338175f7f929ccd1f02aed69f.jpglarge.20181030_153130.jpg.f54f987c373cac6c20a983fa8c64b104.jpg

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+