Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

Opublikowano

Im wyżej tym więcej miejsca dla rośliny. 

Jak masz dobry patent na odblysnik to zamontuj. Zawsze trochę więcej światła na dole.

Tak czy inaczej będę obserwował, bo nie ma tu GL z PcBoxa. Kibicuje

Opublikowano

Jedno nasionko nie wykiełkowało. Wszystko zrobiłem dobrze. Pękło, no ale cóż. Chyba czasem tak bywa ;). Dałem jej trochę czasu ale nic z tego. Wrzuciłem następne. W poniedziałek powinienem już normalnie wrócić z growlogiem. :D Poinformuję jak tylko pójdzie do ziemi.

Opublikowano
Godzinę temu, Lukasiek napisał:

Pękło

No jeżeli pękło to znaczy że wykiełkowało :D są nasiona które nie puszczą ci 5 centymetrowego kiełka choćbyś trzymał je miesiąc na wacie. Nasiono najlepiej się czuje w glebie, pęka -> dajesz do ziemi -> po 4-5 dniach masz sadzonkę.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przepraszam wszystkich, że nic nie pisałem. Miałem małe problemy. Blueberry nie zdało egzaminu. Nie chciało wyjść z ziemi. Następną próbą było Auto AK z Female Seeds. 

Temperatura średnia w boxie to 24-26 st. Wilgotność staram się utrzymywać około 50 %. Jak narazie sadzonka wygląda tak:
large.DSC_0916.JPG.6dccc9f1bbdf96486bff838e2625c034.JPG

Będę na bieżąco wrzucał zdjęcia :)

Dziękuje za nie usunięcie tematu.

Opublikowano
9 minut temu, Lukasiek napisał:

Tzn jak pod folia? 

Kiełkowanie pod folią daje super efekty , spryskać wodą założyć na kubeczek folie i same strzelają jak głupie. Wczesniej męczyłem sie tak samo mysląć ze to wina nasion.

Opublikowano
12 godzin temu, GanjaRider napisał:

Kiełkowanie pod folią daje super efekty , spryskać wodą założyć na kubeczek folie i same strzelają jak głupie. Wczesniej męczyłem sie tak samo mysląć ze to wina nasion.

OK dzięki :)

Mam teraz parę pytań. Kiedy przesadzać do większej doniczki? Czy po 7 dniach zmienić oświetlenie na 18/6? Czy zobaczę jakieś inne oznaki po roslince że to już ten czas? 

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+