Dr Greenthumb Opublikowano 14 Października 2018 Autor Opublikowano 14 Października 2018 Siemano, niedziela piękny dzień trzeba go miło zacząć. Pokaże moją wersję wake and bake. Kawa cappuccino z whisky, ciastko, i gibon z skunk#1 chill z widokiem na ogródek. Pozdrawiam i życzę wszystkim miłego dnia. 1 1
Judaista Opublikowano 14 Października 2018 Opublikowano 14 Października 2018 Elegancko zrobiony topping. tak to sobie można posiedzieć i popatrzeć
bortek Opublikowano 14 Października 2018 Opublikowano 14 Października 2018 ha ha taka niedziela moglaby byc codziennie.pzdr.
Dr Greenthumb Opublikowano 22 Października 2018 Autor Opublikowano 22 Października 2018 Dochodzimy do końcowej fazy, myślę że jeszcze około 2-3 tygodni. Pojawiają się już pierwsze brązowe włosy. Cheese dojdzie najszybciej, u niego to już jesień w pełni, niektóre liście wpadają w piękny odcień fioletu co da się zauważyć na fotkach. Przestałem już używać nawozów, ewentualnie daje melase z top maxem. Sporo w doniczkach było mocnej ziemi batmix więc nie chce już ich karmić. PS. topy na zdjęciach zawsze wyglądają na większe niż na żywo... ? 1
bortek Opublikowano 23 Października 2018 Opublikowano 23 Października 2018 Gicior ktory to juz tydzien flo?
Judaista Opublikowano 23 Października 2018 Opublikowano 23 Października 2018 Co tu dużo mówić, trening zrobiony profesjonalnie, to i topy są zajebiste. 1
Furion Opublikowano 23 Października 2018 Opublikowano 23 Października 2018 og kush od dinafemu jedno z mocniejszych sortów jakie paliłem, nie radze próbowac palic z rana hehe. Ladne topki nic tylko paczeć na nie ;] 1
Dr Greenthumb Opublikowano 23 Października 2018 Autor Opublikowano 23 Października 2018 dzięki panowie, to już gdzieś z 6 tydzień po przełączaniu. gdybym miał tablice jak Ty bortek to bym bardziej wiedział takie rzeczy ? muszę kiedyś porównać kto ma najlepszego og kush, trzeba od humbolt sprawdzić i nie wiem kto jeszcze posługuje się ta nazwą... cali connection może?
bortek Opublikowano 23 Października 2018 Opublikowano 23 Października 2018 Ja mialem dinafem kozak poprostu 1
Recommended Posts