Pasjonista Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 tlumik akustyczny 100mm 60 cm /admin - link wygasł/ 54 zlote na zewnatrz boxa do wentylatora cisza , ze spisz przy boxie przewod wentylacyjny /admin - link wygasł/ 6zl 1 metr wystarczy podlaczasz do filtra w boxie i wentylatora , ktory jest poza boxem EKO CLIP FAN RAM 2 biegowy 20cm 15W /admin - link wygasł/ went mieszajacy 67zl lub jak masz jakis tego typu to nie trzeba Hercules Mega-Roots 5L 260 x h220 mm /admin - link wygasł/ polecilbym ci takie doniczki ale nie wejda dwie bo 26 jedna ma AirRAP 8L Oddychajaca donica /admin - link wygasł/ te 2 moze wejda Gold Label Special Mix 45L /admin - link wygasł/ ziemia na 3 uprawy , nie maja mniejszych 20L workow 64 zlote Termometr i higrometr bimetaliczny /admin - link wygasł/ stacja pogody najtansza nie wiem czy super dziala ale 8,55 zl Noi lampa i nasiona ile kasy zostalo Lampa LED NAKED COB 120W 2C LED CREE X TE 3000K /admin - link wygasł/ 587 zl chyba @Vito to gdzies chwalil chyba starczy na 0.16 m2 cichy i niegrzejacy sie led a nasiona to niskie odmiany z dobrym plonem nie automatyczne , krotkokwitnace i moze na poczatek takie , ktore nie wala mocno - wiadomo poczatkujacy jestes lepiej na spokojnie doswiadczenie zdobywac Cytuj
Didi92 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2018 ok z tą lampą jest około 1400zł wszystko zamówić w takim razie tak? Cytuj
Pasjonista Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 wszystko a odmiany to jak chcesz to tez poszukam , ale sama przyjemnosc to przegladanie i szukanie ,, jak bys znalazl to napisz to sprawdzimy czy sie nadaje ARE YOU HAPPY NOW ????? moge odetchnac Cytuj
Didi92 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2018 hehe poczekaj bo jak dostane to jeszcze problem ze złożeniem tego będzie ok patrz na odmiany jakieś i ja też Cytuj
Pasjonista Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 (edytowane) lampy nie mialem ,ale napisze tu na forum do nich na dziale czy na 0.16m2 bedzie dobry plon ok przy zamowieniu wpisz trwaka.org moze jeszcze jakis upust dostaniesz napisalem nie wiem jak szybko odpisza i tak maja juz na wszystko 10% Edytowane 16 Sierpnia 2018 przez Pasjonista Cytuj
Didi92 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2018 ok bo chcę zamawiać już i ile mniej więcej plonu będzie ? heh ale dobra spokojnie bo ja nawet nie wiem ile wody dawac dziennie podlewać Cytuj
Pasjonista Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 jak chcesz led powinien sobie niezle poradzic ,ale nie widzialem go w akcji nie biore na klate jak sie spisze wszystko z jednej strony tylko ziemia z innej ale warto ta ziemie moj NR.1 !!!!! Cytuj
Didi92 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2018 no ta ziemie też zamówiłem pomóż mi z tymi pestkami bo ja kurde nie wiem duzo tego Cytuj
Pasjonista Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Przewod zasilajacy 1.5m 3x1mm /admin - link wygasł/ chyba ten przewod do podlaczenia wentylatora bedzie potrzebny , Cytuj
Recommended Posts