Pasjonista Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 ale filtr i tłumik akustyczny przyda sie jakbyś stwierdził że coś ci przeszkadza zapach , ale to za miesiąc 19 godzin temu, Pasjonista napisał: Kielkiem w dól ,lekko ziemią zasypujesz i lekko spryskujesz spryskiwaczem ( wodą) Dostałeś w gratisie nasionko amnesi, ją zostaw ,tylko Sugarpop 2 sztuki moczysz. Do tego dostałeś etui do blanta. Patrzyłeś już jak podłączyć wentylator , filtr itd. Przyda sie taka mocna czarna taśma samoprzylepna, jak nie masz w domu zobacz w markecie. Na razie w boxie u gory : lampa wentylator z rurą srebrną (połączony czarną taśmą samoprzylepną i ustawiony za pomocą Variispeed na 30% i pracujący na 1 wszym biegu) , która przez otwór u góry(rękaw) wychodzi na zewnatrz Na wysokości rośliny : wentylator mieszający Przez rękaw u góry można puścic przewody od lampy i wentylatorów filtr i elastyczny tłumik akustyczny na razie nie potrzebne, może później albo wogóle :-) Proste 20 minut roboty Jak wentylator osiowo-kanałowy jest bez przewodu to musisz ten przewód co przyszedł extra użyć do tego wentyla. Cytuj
Didi92 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Dobra to lampa sobie wisi tak i co teraz mam podłączyć mam 3 rury Czyli tak to ma być? Cytuj
Pasjonista Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 (edytowane) @Nowy84 dobrze że dałeś rade z tymi podłączeniami i koledze wytłumaczyłeś bo ja kuleje w elektronice ? Tą czarną do wentylatora co kabelki wpinałeś tylko w miejscu gdzie powietrze wylatuje Wentylator zawieszasz ( na jakimś sznurku czy czyms co pomoże)na samej górze i tą rure czarną dajesz przez górną dziure i rękaw na zewnątrz wszystkie kable przez środkową dziure wszystko Edytowane 22 Sierpnia 2018 przez Pasjonista Cytuj
Didi92 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Ok czyli tak to ma być ? Coś takiego ? Cytuj
Pasjonista Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 (edytowane) Wywalamy na zewnatrz boxa . Drugą rure doczep też , Czyli tą co dałeś daj na ten drugi otwór a tą duża akustyczną na wylot Tylko ty bez filtra jak na zdjęciu ,tylko w to miejsce ta rura biała- tłumik akustyczny Edytowane 22 Sierpnia 2018 przez Pasjonista Cytuj
Didi92 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Kirde zaraz szlak mnie trafi to teraz złe mam ? Cytuj
Pasjonista Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Czarna rura do boxa ( zasysanie powietrza z boxa) później wentylator i tłumik akustyczny na zewnątrz boxa Cytuj
Didi92 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Zgłupiałem już gdzie to bydlę podpiąć ? Cytuj
Pasjonista Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 (edytowane) Może być na teraz jak roślina pidrośnie zmienimy 3 minuty temu, Didi92 napisał: Kirde zaraz szlak mnie trafi to teraz złe mam ? jest ok niech tak zostanie perfect Edytowane 22 Sierpnia 2018 przez Pasjonista Cytuj
Didi92 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Nic już nie rozumiem od nowa mam wyjąc ten wentylator duży on ma być na zewnątrz czy jak sory Cytuj
Recommended Posts