Didi92 Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Witam serdecznie bardzo proszę o pomoc chce chodowac dla siebie jeden krzaczek,czy taki growbox wystarczy? Growbox zestaw do uprawy roslin 40x40x140 cfl 125w /admin - link do aukcji allegro wygasł/ Co dalej muszę zrobić proszę o pomoc bo nie wiem co i jak z góry dziękuje 😉 Cytuj
Miś Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Opublikowano 14 Sierpnia 2018 11 minut temu, Didi92 napisał: Co dalej muszę zrobić Czytać, "prawie" wszystko jest na forum Uprawiać, nie hodować, i "hodować", nie "chodować" Cytuj
Pasjonista Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Opublikowano 14 Sierpnia 2018 i nie allegro , chyba że chcesz jedną przemysłówke wrzucić do boxa by czuć sie bezpiecznie Cytuj
Didi92 Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Tak chciałbym mieć jeden krzaczek i nie wiem od czego zacząć panowie pomożecie Cytuj
Pasjonista Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Opublikowano 14 Sierpnia 2018 (edytowane) Na początek wejdź sobie w dział zakończone uprawy organiczne, growlog Bubba Kush , CFL 125 i masz gotowca. albo inne growlogi np. z działu CFL zobacz jaki sprzęt chłopaki mają na 1 planta , zdecyduj jaki ci odpowiada i działaj Edytowane 14 Sierpnia 2018 przez Pasjonista Cytuj
Didi92 Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Kurde nie wiem za bardzo o co chodzi pomóż mi wyślę Ci na dobra flachę I czy tego growboxa mam kupić? Cytuj
Dobry Człowiek Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Opublikowano 14 Sierpnia 2018 25 minut temu, Didi92 napisał: Kurde nie wiem za bardzo o co chodzi pomóż mi wyślę Ci na dobra flachę To nie wizyta w Pl u lekarza hehe Pomoc zawsze tu będziesz miał bez flaszki hehe Cytuj
Pasjonista Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Opublikowano 14 Sierpnia 2018 (edytowane) Pić to trzeba umić ? Mnie flachy mocniej klepią jak LSD , także nie pije Coś zobacze poczekaj ? zobacz sobie na samym dole ,czy ci odpowiada. Zawsze jest tak ,ze jak chcesz na poczatek box na 1 kwiatka to sie bierze na 2 kwiatki bop wiadomo ze po pierwszej uprawie apetyt rosnie. I problem sprzedazy pierwszego sprzetu zaoszczedzony Edytowane 14 Sierpnia 2018 przez Pasjonista Cytuj
Didi92 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Już patrzę ja chce tylko do własnego urzytku nie wiem jakie nasiona nic nie wiem kurde a jak mam płacić 50zl za gram to wole samemu. Najlepiej byłoby jak dostałbym od was kumple Linki co kupić o Heh Zestaw do uprawy growbox GS 60x60x150cm sunray 60w ufo /admin - link do aukcji wygasł/ Cos takiego ? Jakiś gotowy bym chciał Cytuj
Recommended Posts