Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

Ja bym zostawił w spokoju niech rosną i nie naginał... Jak mają wilgotno to też nie podlewaj, MJ nie lubi mieć mokrych stópek :rasta2: Nie mam doświadczenia z pełno sezonowymi, ale na moje to twoje panienki są zdrowiutkie oby tylko pogoda dopisała i żebyś zebrał obfite plony ;)

• Replies 112
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano (edytowane)

O miesiącu nic nie znalazłem ale czas kwitnienia od 5-7 tygodni . Martwię się czy dojdą i serio myśle aby pod koniec tygodnia dać im terra bloom i greensensation

Edytowane przez zielonylemur
Opublikowano

A wiec 8-9 tygodni. Mamy praktycznie sierpień a one jeszcze  nie kwitną . Postanowiłem ze do piątku nie będę podlewał , zostawię je naturze , deszczówka pada słońce swieci. W piątek dam terra grow i ukorzeniacz a następnym razem już pół porcji terra bloom oraz green sensation. Jak daje terra bloom to terra grow już odpuszczam ?

Opublikowano (edytowane)

Fajnie by było ☺️

Znalazłem cały growlog jak  chłopak z 9 Mm osiągnął 3,5-4 kg suchego aż nie chce się wierzyć . Opisywał caly grow i mm rzecztwiscie  ciężko dochodzi . On miał kosę w październiku 

Edytowane przez zielonylemur
Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+