kampan Opublikowano 8 Września 2018 Autor Opublikowano 8 Września 2018 Dzien 71 Indukcja 7 Flow 31 Dzis dodalem po 1L roztworze z batboost.
PolskiHERO Opublikowano 9 Września 2018 Opublikowano 9 Września 2018 no rośnie przepięknie puchną w oczach tak trzymać ! z fartem do mety ! ❤️
Pasjonista Opublikowano 10 Września 2018 Opublikowano 10 Września 2018 Masakra tak do 80 dnia flo to nie wiem ,ale szykuj podpórki :-) Pozdro
kampan Opublikowano 11 Września 2018 Autor Opublikowano 11 Września 2018 No rosna jak na drozdzach. Filtr 150m3 daje jak narazie rade z wentem 220m3. Box stoi w sypialni bez problemu. Pogoda juz inna, wiec temp trzyma sie kolo 27. Bedzie min 50g suchego z krzaka. Podporki mam jakby co. Wazne ze juz sie w gore nie pna, bo panel u samej gory. Dobrze, ze przelaczylem 20 dni wczesniej niz na poczatku bylo planowane. Teraz tylko do przodu. Zrobie nowe fotki pod koniec tygodnia. Zona zaczyna sie denerwowac i chce jak najszybciej skonczyc. Zaczela sie obawiac nalotu, bo sasiedzi wiedza ze palimy. Ja wiem, ze nie podpierdola, no ale wiecie jak z kobietami. Do mety juz blizej niz dalej. Znowu kupujemy bo wiekszosc z ostatniego zbioru niefortunnie splesnialo jak pisalem. W sumie to z mojej wlasnej glupoty. Widzimy sie w weekend.
Rysiu Opublikowano 12 Września 2018 Opublikowano 12 Września 2018 Namiot ma 06x0.6? Wygląda jak 1x1m. Grubo porosły
Pasjonista Opublikowano 12 Września 2018 Opublikowano 12 Września 2018 Kampan na kolejną uprawe pomyśl o odmianach ,które tak nie walą. Inny komfort uprawy.
kampan Opublikowano 13 Września 2018 Autor Opublikowano 13 Września 2018 Dzien 76 Indukcja 7 Flo 36 i jak w tym tempie beda puchnac , to bedzie ciezko. Dzisiaj zdjalem im siatke. Tylko przeszkadzala. Poza tym pewnie beda potrzebne podporki bo ciezkie paly sie zrobily. Zrobilem zdjecia lepszym aparatem , i wczesniej calkowicie przeoczylem , ze maja popalone koncowki. Malutko bardzo , ale zmniejsze EC, bo teraz mam na 2.7. Poprzednio bylo na ok 2.1. PH utrzymuje w okolicach 6.0-6.4 Raz na tydzien podlewam po 1L roztworu z batboost. Bardzo klejace topy. Jakikolwiek lekki dotyk juz zostawia zywice na palcach. Porownanie topow do butelki i zapalniczki widzicie. Ta po lewej to Atomika a z prawej Atomika Haze Coby jak mowie na full 240W co mi daje 32 tysiace lumenow 90CRi swiatla.
Recommended Posts