Macky Opublikowano 27 Lipca 2018 Opublikowano 27 Lipca 2018 20 godzin temu, luckow5418 napisał: one są zamknięte no brak mi słów, powinno być cały czas pootwierane, pozasłaniaj od zewnątrz tak by nie przeszkadzało, w homebox'ach rozwiązali ten problem, popatrz sobie na stronie producenta jak to wygląda może coś Ci podpowie... Brakowało wymiany powietrza... Dobrze że już pootwierane Ładnie puchną tylko ta pleśń... Tą z gleby możesz śmiało ściągnąć (wierzchnią warstwę) i podsypać świeżą, ale jak nie masz świeżej to delikatnie ściągnij tą warstwę i zostaw.
Dobry Człowiek Opublikowano 27 Lipca 2018 Opublikowano 27 Lipca 2018 Niezła kiszka ale problem rozwiązany oby te zarodniki pleśni nie poszły na inne kontrola non stop w grow
luckow5418 Opublikowano 27 Lipca 2018 Autor Opublikowano 27 Lipca 2018 Już wszystko po otwierane tak jak ma być topy sprawdzam codziennie dziś nie było nic podejrzanego ale znów musiałem podlać po przy zgaszonym cały dzień było 32 stopnie i przy świetle odpalonymi to jest 35 wiec co wczoraj podlane to dziś sucharko i wiele liści opadło a nawet zżółkło nie mogę nigdzie wiatraków dokopać wszystko sprzedane nawet przez neta to trzeba czekać ale teraz na weekend mam nadzieje ze coś znajdę. Sprawdzalem trichomy dalej nic ?
luckow5418 Opublikowano 29 Lipca 2018 Autor Opublikowano 29 Lipca 2018 (edytowane) Dzień 94 od zasadzenia, 74 dzień kwitnienia (połowa 11 tygodnia) Producent zaleca od 9 do 12 tygodni Fotoperiot 12/12 Temp. Dzień : 32-35 stopni wilgoć 40-50% Temp. Noc : 23-26 stopnie wilgoć oloło 40-50% Nawóz : pH Perfect Connoisseur A&B Blom Podlewane : 1L raz woda raz nawóz pełna dawka Mam dwa dziwne topy chyba plecha, ale chciałbym się upewnić. Normalnie widać od środka jak plecha była, ale te są takie dziwne przyschnięte jak, by była plecha, ale wyschły. Edytowane 29 Lipca 2018 przez luckow5418
bortek Opublikowano 30 Lipca 2018 Opublikowano 30 Lipca 2018 Mysle ze to plecha szkoda bo niezle topy. Ja bym ciachal powoli to wszystko 3 godziny temu, Pomidorek napisał: . ?
Dobry Człowiek Opublikowano 30 Lipca 2018 Opublikowano 30 Lipca 2018 Plecha jak nic na 1 foto nawet pestka się pokazała też bym to ciachał bo szkoda towaru non stop idzie jakiś buds do kosza a trichomy powinny dojść przy suszeniu w jakimś stopniu Ale to twój ogród sam zadecydujesz pozdro
Macky Opublikowano 30 Lipca 2018 Opublikowano 30 Lipca 2018 Ciachaj wszystko, a pestka powinna być dobra szkoda ryzykować dłużej, zarodniki pleśni musiały się rozsiać... Teraz zanim wystartujesz umyj cały namiot ciepłą wodą z octem i cytryną.
luckow5418 Opublikowano 30 Lipca 2018 Autor Opublikowano 30 Lipca 2018 ok tylko lałem jeszcze do wczoraj nawóz, to mam lać jeszcze samą wodę jakiś czas czy nie trzeba?
Recommended Posts