fazawzrostu Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2018 4 minuty temu, francus353 napisał: Pomysl nad wentylacja jeszcze, bez tego się nie obejdzie, wyobraź sobie cb w namiocie, siedzisz tam zamknięty przy 25 stopniach i ile by ci dał wentylator ? Ewentualnie moge postawic przed szafa wentylator ten taki domowy, co sie obraca
francus353 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 3 minuty temu, fazawzrostu napisał: Ewentualnie moge postawic przed szafa wentylator ten taki domowy, co sie obraca Ja mam taki w boxie, tylko stoi w miejscu
Pasjonista Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zrob zdjecie tej szafy tyle ile mozesz to ci powiem jak najlatwiej wentylacje tanim kosztem zamontowac. Ja we wnece w szafie zasowanej robie zawsze rezerwowy box i wykorzystuje bialo czarna folie pare zlotych i rzepy na klej i robie z tego drzwi , wlot i wylot nic nie trzeba szafy przewiercac. Dzisiaj skoncze u siebie to fotki powrzucam
fazawzrostu Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Godzinę temu, Pasjonista napisał: Zrob zdjecie tej szafy tyle ile mozesz to ci powiem jak najlatwiej wentylacje tanim kosztem zamontowac. Ja we wnece w szafie zasowanej robie zawsze rezerwowy box i wykorzystuje bialo czarna folie pare zlotych i rzepy na klej i robie z tego drzwi , wlot i wylot nic nie trzeba szafy przewiercac. Dzisiaj skoncze u siebie to fotki powrzucam dzięki za radę , wrzucę wieczorkiem
Pasjonista Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Bialo czarna albo srebrna(swiatloszczelna!!!) , naklejasz rzep na folie i na szafe. Wycinasz dziure u gory na rure wentylacyjna (wylot) i na dole dziure (wlot pasywny)
Dobry Człowiek Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 3 godziny temu, Pasjonista napisał: Bialo czarna albo srebrna(swiatloszczelna!!!) , naklejasz rzep na folie i na szafe. Wycinasz dziure u gory na rure wentylacyjna (wylot) i na dole dziure (wlot pasywny) Mozna mozna troszke wyobraźni jak kolega tutaj i box zajebisty
fazawzrostu Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2018 zrobiłem lst , jak oceniacie ?
Dobry Człowiek Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Dobrze jest zaskoczyłeś mnie że wiedza idzie w parze z tym co robisz(przykład podwiązanie planta w dolenj partii ) ! Dziury w doniczkach do lst pomogą ci panować na tym co robisz Chcesz się bawić w to to na około doniczki porób dziury na pózniej aby podwiązywać planta i lecieć z treningiem
fazawzrostu Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2018 59 minut temu, Dobry Człowiek napisał: Dobrze jest zaskoczyłeś mnie że wiedza idzie w parze z tym co robisz(przykład podwiązanie planta w dolenj partii ) ! Dziury w doniczkach do lst pomogą ci panować na tym co robisz Chcesz się bawić w to to na około doniczki porób dziury na pózniej aby podwiązywać planta i lecieć z treningiem Oka zrobie dziury jutro na okolo
fazawzrostu Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2018 1 godzinę temu, Dobry Człowiek napisał: Dobrze jest zaskoczyłeś mnie że wiedza idzie w parze z tym co robisz(przykład podwiązanie planta w dolenj partii ) ! Dziury w doniczkach do lst pomogą ci panować na tym co robisz Chcesz się bawić w to to na około doniczki porób dziury na pózniej aby podwiązywać planta i lecieć z treningiem zrobiłem też tą najwyższą
Recommended Posts