Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano
4 minuty temu, francus353 napisał:

Pomysl nad wentylacja jeszcze, bez tego się nie obejdzie, wyobraź sobie cb w namiocie, siedzisz tam zamknięty przy 25 stopniach i ile by ci dał wentylator ?

Ewentualnie moge postawic przed szafa wentylator ten taki domowy, co sie obraca 

• Replies 158
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano

Zrob zdjecie tej szafy tyle ile mozesz to ci powiem jak najlatwiej wentylacje tanim kosztem zamontowac. Ja we wnece w szafie zasowanej robie zawsze rezerwowy box i wykorzystuje bialo czarna folie pare zlotych i rzepy na klej i robie z tego drzwi , wlot i wylot nic nie trzeba szafy przewiercac. Dzisiaj skoncze u siebie to fotki powrzucam

Opublikowano
Godzinę temu, Pasjonista napisał:

Zrob zdjecie tej szafy tyle ile mozesz to ci powiem jak najlatwiej wentylacje tanim kosztem zamontowac. Ja we wnece w szafie zasowanej robie zawsze rezerwowy box i wykorzystuje bialo czarna folie pare zlotych i rzepy na klej i robie z tego drzwi , wlot i wylot nic nie trzeba szafy przewiercac. Dzisiaj skoncze u siebie to fotki powrzucam

dzięki za radę , wrzucę wieczorkiem :)

Opublikowano
3 godziny temu, Pasjonista napisał:

large.596bbc2391340_Honeyview_Honeyview_IMG_1333(2).png.75b1c14ca62b54fa310b0d7f3d142d32.png

Bialo czarna albo srebrna(swiatloszczelna!!!) , naklejasz  rzep na folie i na szafe. Wycinasz dziure u gory na rure wentylacyjna (wylot) i na dole dziure (wlot pasywny)

Mozna mozna troszke wyobraźni jak kolega tutaj i box zajebisty 

Opublikowano

Dobrze jest zaskoczyłeś mnie że wiedza idzie w parze z tym co robisz(przykład podwiązanie planta w dolenj partii ) ! Dziury w doniczkach do lst pomogą ci panować na tym co robisz Chcesz się bawić w to to na około doniczki porób dziury na pózniej aby podwiązywać planta i lecieć z treningiem

Opublikowano
59 minut temu, Dobry Człowiek napisał:

Dobrze jest zaskoczyłeś mnie że wiedza idzie w parze z tym co robisz(przykład podwiązanie planta w dolenj partii ) ! Dziury w doniczkach do lst pomogą ci panować na tym co robisz Chcesz się bawić w to to na około doniczki porób dziury na pózniej aby podwiązywać planta i lecieć z treningiem

Oka zrobie dziury jutro na okolo :)

Opublikowano
1 godzinę temu, Dobry Człowiek napisał:

zrobiłem też tą najwyższą :)large.IMG_20180403_221809.jpg.5e87eceee37a3ce67f982b412887ccff.jpg

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+