Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

Opublikowano (edytowane)

Glosny i nie pod filtr Ty masz 300m3h?

Ja mam ten BO 125mm 200 cos tam ,ale w niskim boxie 86cm 0.28m2 i jednym ledzie cxb 3590 60W -co mi daje mozliwosc podpiecia slabego wentylatora osiowego BO 125 Turbo pod filtr 150m3

edit. a ten co ty masz to  teraz uzywam z filtrem 150m3h w suszarni- wneka w szafie 65-40cm 50wysoka

Edytowane przez Pasjonista
  • Replies 141
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

No ciekawy panel. Bardzo fajnie pomyślany. Ale 180w do takiego namiotu to aż nadto. Myślę, ze mógłby$ na 3-4 diodach lecieć i by starczyło. To ledy to na 230V?

Opublikowano (edytowane)
17 godzin temu, Rozowy Slon napisał:

Tak. Konkretny kanalowy

Spoko, dzięki. Znalazłem Ram 277m3, da radę?? 

10 godzin temu, Rysiu napisał:

i by starczyło

Panel zbudowany z zapasem w razie w przyjdzie pomysł na większy namiot.:blant4:

s-l400 (1).jpg

Edytowane przez Tominator
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)
O 8.04.2018 o 21:31, Pasjonista napisał:

Wystartowane?

Startujemy dzisiaj najpóźniej jutro,  kończę elektrykę, mały problem z włącznikiem wczoraj miałem. Tak to wygląda na dzień dzisiejszy. Wenty dają na 5v, regulator temperatury i wilgotności plus sterownik oświetlenia.

Up.

Wszystko złożone do kupy. Sterowniki ładnie kontrolują temperaturę i wilgotność, próba na sucho. Został filtr ale to dopiero za jakiś czas dorzucę, jutro wyjeżdżają pestki. 

Pozdro dla cierpliwych...

DSC_1687_optimized.jpg.d9ba59503eca41e050fe469f25257ca6.jpgDSC_1686_optimized.jpg.6341ef7713e01bda12bb4a8303d2f4db.jpg

Opublikowano (edytowane)

Dzięki za uwagi,  poprawie mieszaka w takim razie. Ogólnie założenie było takie że mieszak włącza się w momencie wyłączenia lampy żeby cyrkulować wilgotne powietrze wewnątrz. 

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+