francus353 Opublikowano 8 Lutego 2018 Autor Opublikowano 8 Lutego 2018 10 godzin temu, Fobos napisał: To jack dochodzi szybciej od WW? Patrząc na oko i akurat moje kwiatki to na to wychodzi ww oznak przelania nie okazuje a jest w słabym stopniu podłóg Jacka który już ma normalne topy które puchna
Dobry Człowiek Opublikowano 8 Lutego 2018 Opublikowano 8 Lutego 2018 Patrząc przez pryzmat przeszły no to wr , ak47, jack h zawsze u mnie dochodził jako pierwsze ale na to nie ma reguły środowisko itd. U Ciebie bardzo fajnie to wygląda jakiś bosterek dobry i powinno być pięknie choć jestem pewien że będzie pięknie
francus353 Opublikowano 10 Lutego 2018 Autor Opublikowano 10 Lutego 2018 wiec jest up dzis 6 tydzien flo zeby to spuchlo byloby pieknie jak tam na wasze oko ?ile im zostalo?
francus353 Opublikowano 16 Lutego 2018 Autor Opublikowano 16 Lutego 2018 Co myślicie? Ile zostało? Od tygodnia sama woda idzie, Jack here zakończył w środę wyszło 52 mokrego zostało ww i bb
TrippyHD Opublikowano 16 Lutego 2018 Opublikowano 16 Lutego 2018 Kurde, wizualnie fajnie to wygląda. Ale pod znak zapytania postawiłbym objętość tych topów. Ich gęstość. Widzę w nich swój automacik który ciachałem w grudniu. Topki niestety były tak słabo ubite. A to ponoć cecha automatów a nie źle poprowadzonego growa (choć przyznam, że błędów zrobiłem sporo). No nic, jednak swój temat to swój. Pozdro!
Fobos Opublikowano 16 Lutego 2018 Opublikowano 16 Lutego 2018 Ja bym trzymal fo 3 tyg i jeszcze raz dal nawozow
mariola Opublikowano 16 Lutego 2018 Opublikowano 16 Lutego 2018 Witaj, moglbys napisac jak jest roznica w wilgoci po zastosowaniu pochlaniacza? Pozdrawiam
francus353 Opublikowano 17 Lutego 2018 Autor Opublikowano 17 Lutego 2018 9 godzin temu, mariola napisał: Witaj, moglbys napisac jak jest roznica w wilgoci po zastosowaniu pochlaniacza? Pozdrawiam Mariola, pochłaniacza używałem na początku flo, teraz go nie używam a jest taka średnia 44 procent tylko, ale na początku flo jakieś 10 procent mi zbijalo, był bardzo przydatny na noc bo ja wszystko wyłączam i zostawiam boxa uchylonego
Recommended Posts