francus353 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Opublikowano 4 Stycznia 2018 A wiec tak lecimy dalej !!! Nasionka --- Blueberry auto x2 White widow auto x1 Ak-47 auto x1 Jack herer auto x1 Fotoperoid weg- 20/4 flo -12/12 Wentylacja wentylator mieszajacy dół boxa wraz z otworami wentylacyjnymi boxa sztuk 2 po kazdej stronie boxa gora boxa to rura ,wentylator ,oraz filt weglowy z wata na jego wierzchu ,danych juz niestety nie pamietam Wentylacja za dnia chodzi non stop a w nocy tylko mieszajacy ktory wlacza sie i wylancza co 30 min Temperatura /wilgoc za dnia 25 stopni/52-55 procent noc 20 stopni/57-65 Nazwozy oraz gleba wegetacja -PLAGRON terra grow kolo 5 ml na litr wody odstanej min 24 h kwitniecie -PLAGRON terra bloom kolo 5 ml na litr wody odtanej min 24 h GLEBA znow uniwersalna ,wiem moj blad ale tak wyszlo Wymiary boxa 80x80x180 panel led 150 w wrzucam foty moich roslinek ,fotoleracje zaczynam juz od fazy kwitniecia ,w fazie weg nie mialem zadnego problemu z nimi .dzien 34 ,flo 4 dzien Aktualne problemu ktore zauwazylem dzis to: bordowe lodygi (mozna powiedziec ze na kazdej z nich choc jedna lodyga jest bordowa ) szczegolnie na ak-47 Ak47 slabiutko wyglada ,cienkie lodygi ,bordowe lodygi ,maly busz ogolnie podlog pozostalych Jack here jest najnizszy ,choc lodyge ma dosc gruba jest maly i slabo pije ,cala reszta roslin dzis miala w skali 1 do 10 w mokrosci gleby to z 8 a cala reszta jakies 4 3 dni temu dostaly 2 ml terra grow oraz 3 ml tera bloom ,patrzac na lodygi hmmm teraz mialy dostac sama wode ale przez te lodygi to nw ,bd oberwowal i stwierdze jak bd czas na podlanie
Pasjonista Opublikowano 4 Stycznia 2018 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Mi się wydaje że może przesuszaj przed podlaniami albo odstaw terra weg i lej tylko blooma albo sama wodę ,dokup jakiś mały booster np. Topbooster od Aptusa i śmigaj dalej .
francus353 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2018 50 minut temu, Pasjonista napisał: Mi się wydaje że może przesuszaj przed podlaniami albo odstaw terra weg i lej tylko blooma albo sama wodę ,dokup jakiś mały booster np. Topbooster od Aptusa i śmigaj dalej . cos pomysle ,ze lac mniej to wiem ,ledy mi tak nie grzeja to ui tez nie paruje za szybko a ten topbooster mowisz ze taki przydatny?
Pasjonista Opublikowano 4 Stycznia 2018 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Ja go rzadko stosuje bo gleba nawozona ale jak coś stoi powoli idzie to leje tak jak teraz polalem i po dniu zauważyłem kolosalna różnicę
francus353 Opublikowano 14 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2018 14 dzien flo szybki up ,zeby moja nie marudzila ze wiecej siedze z wami i roslinami niz z nia panie rosna bez problemow ,dobrze sie czuja chyba ze mna ,dostaja kolo litra wody co 4,5 dni z terra blom ,dolozylem zarowki ,bo moim daniem led nie wyrabia i brakuje im swiatelka ,ale tak to bez wiekszych problemow ,dolnymi lisciami sie nie przejmuje ,sa juz stare i maja mniej swatla takze luz z nimi daje wilgoc kolo 55 do 65 ale tak narazie moze byc dopoki topow wiekszych nie bd to tak zostawie ,kupilem pochlaniacz wigloci ,za jakies 2 tyg go wstawie do boxa ,jak narazie stoi w pokoju ,byle do przodu z dniami tu macie foto
mariola Opublikowano 14 Stycznia 2018 Opublikowano 14 Stycznia 2018 ladnie to wygląda, trzymam kciuki. Jedynie te zarowki zabawne, pierwszy raz widzę
francus353 Opublikowano 14 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2018 27 minut temu, mariola napisał: ladnie to wygląda, trzymam kciuki. Jedynie te zarowki zabawne, pierwszy raz widzę To tylko po to żeby im światełka więcej dostarczyć, śmiesznie wygląda ale je zostawię
Dzik Opublikowano 16 Stycznia 2018 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Fajnie ale odstawił bym azot na bok. Pokaż jaki to osuszacz powietrza.
francus353 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2018 W dniu 16.01.2018 o 18:36, Dzik napisał(a): Fajnie ale odstawił bym azot na bok. Pokaż jaki to osuszacz powietrza. tak mysle by zakupic to BIG BUD stymulator kwitnienia 250ml a osuszacz to Pochlaniacz Wilgoci Pingi Pingi i Dry XL
francus353 Opublikowano 18 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2018 Panie po wczorajszym podlaniu sama woda dobily do około 93 centymertow
Recommended Posts