DeZetDeKa Opublikowano 29 Czerwca 2009 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Rastamaniek feat.Gieero-Daj na luz (Idealne do lolków) Aswad-Stir It Up Nks-Bariery Buju Banton feat. Wayne Wonder-Bonafide Love Buju Banton-Magic City Capleton-Leaders Let Capleton feat. Jah Thunder-Fire Buju Banton-Girlfriend Degree-I Can't Stop Loving You Junior Kelly-Push A Fire Gregory Isaacs-Rumours The Abyssinians - Declaration of rights Aswad-Shine Sensithief-Slam Bam Narazie tyle
p4weu Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Enson - "Osiem kroków dalej" - świetna płyta, kto lubi punchline'y to powinien obowiązkowo sprawdzić."Gdyby nie echo na ich koncertach nie mieliby rymów"'swoje chwalicie bo swojego nie znacie a Twoje linie stoją między Tobą a denatem łapiesz?'tak na szybko dwie dobre linijki spisałem, jest ich jeszcze w ch*j i są lepsze Solar & Białas - "Na czczo mixtape" nawet nawet płyta, sprawdźcie bo komuś na pewno podejdzie taki stylRaport - Artykuł III - bity od Kixnare'a i to powinno zachęcić do sprawdzenia
TeHaCjusz Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 p4weu, gdzie można znaleźć płytę Solara i Białasa? Mam od niedawna "Na fali mixtape" i ciekawa jest. Będe wdzięczny za odpowiedź. SORRY ZA
PanJan Opublikowano 11 Lipca 2009 Opublikowano 11 Lipca 2009 wałki ch****e obrotowe upierdolą twoją moralność i głowę.
incognito Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 Ja generalnie jak sobie zapale to lubię posłuchać psychodelicznego rocka, bo generalnie rocka słucham Polecam bardzo kawałki wymienione niżej z tego gatunku oraz kilka innych Pink Floyd - Time Generalnie, cała płyta Pink Floydów - Dark Side of the Moon jest super na zjarke płyta "The Wall" też super jest na fazie Yes - Gates of Delirium swietny kawalek kumpel po posluchaniu go na fazie napisal mi 'ale to pi*de podkreca' Polecam też obsłuchać starego rocka typu: Black Sabbath - Iron Man Black Sabbath - Sabbath bloody sabbath Black Sabbath - Black Sabbath Led Zeppelin - Moby Dick Led Zeppelin - Stairway to heaven Deep Purple - Child in time Deep Purple - When a blind man cries lub coś z innej beczki: Krzysztof Ścierański - Flying over [znajomy sluchajac tego czuł się jak w Egipcie ] Primus - Tommy the cat Les Claypool - One Better polecam tez instrumentalny rock grany przez G3 (J. Satriani, S. Vai) Przy tym z kumplem gralismy na bembnach, też faza była nieziemska generalnie polecam Dream Theater i ich utwory, fajne są i na fazie jak i bez niej wiem że nie każdemu to sie moze spodobać, ale wg mnie taki typ muzyki tez jest dobry na fazie ) pozdro ! :]
Rodriguez Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Jak jest bardzo słonecznie to polecam te:Kinobe - BopalongCrustation - FlameFenomenon - PicturebookPolecam jak ktoś lubi porządny chillout
Kulavy Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Do jarania MJ polecalbym piosenki o wlasnie takiej tematyce Cypress Hill: Roll it up, light it up, smoke it up.Cypress Hill: Hits from the bong.Cypress Hill: Illusions.Cypress Hill: Marijuana Locos. <------- To tak w połowie ale tez pasuje Hemp Gru: Zjedz skreta.No jest tego wiele 8)POZDRO
Recommended Posts