Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Tytuły piosenek - muzyka chillout - reggae - rap - hiphop - rock - koncerty - teledyski - premiery płyt - stary temat

Recommended Posts

Opublikowano

jezeli jakies schizy polecam polozyc sie zamknac oczy i pusicc psyhodele masakra a takto tylko i wylacznie reagge bo nielubie hh po paleniu bo za powazny klimat sie robi a techna wogole niecierpie :)

• Replies 598
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

aaaa tam 8) najlepsza fazę to ja mam po takich cięższych produkcjach jak Infected Mushroom albo Sphongle... polecam :happy:

Infected Mushroom - Converting Vegetarians

Sphongle - Another Way to Say Hooray

(miazga!!!)

P.S. Polecam całą dyskografię Sphongla ;)

Opublikowano

Polecam płytki propaganja 2008 i diss na rząd  :zmiazdzony: 

Jeszcze ostatnio te mnie wkręcaja..

Tony Matterhorn - Duty Wine

Drum n bass w dobrym klimacie

Mr Vegas Hot Wuk

:wodna:

Opublikowano

Płyta Słonia to to na co długo czekałem prawdziwa Polska wersja horrocorowego rapu.

Teksty wbijają w fotel są idealnym pomysłem na dobrą wkręte :zbakany:

Trzeci Wymiar pokazał się ze swojej najlepszej strony i słuchanie pojedynczych kawałków nie daje tego samego co wysłuchanie całej płytki od początku do końca.

Polecam te 2 płytki bo są naprawdę zajebiste i warte ich przesłuchania...

:peace:

Opublikowano

Dark Monkey, polecam w 100% twoje słowa! Słon pozamiatał swoim chorym flow, a 3W to marka sama w sobie, która nie potrzebuje reklamy!

A ja przypominam o mixtape'ie DGE i MATHEO- "Inwazja Porywaczy Ciał", który premiere ma już 1 lipca!

A tu link do promomixa:

Opublikowano

Cira - "Zapracowany obibok" - album z 2005 roku, ale wyszła ostatnio reedycja wzbogacona o 4 nowe kawałki. Białostocki raper ma świetną technikę, bardzo dobre teksty. Niektórzy uważają to za klasykę podziemia, więc na pewno warto sprawdzić.
Jot - "Ostatni skaut EP" - kto zna Jota nie trzeba komentować, a kto nie zna nie powinien uważać się za słuchacza polskiego rapu. ;)
Karwan - "Wielkie serce" - chłopak z ostrołęckiego podziemia, gościnnie znany pewnie niektórym Laikike1, Młd oraz Ask. Zajebiste bity, ale przede wszystkim przekozacka nawijka i teksty, płyta wychwalana przez większość słuchających (slizg.eu)
NoBoTak - "Kocur w worku" - bardzo dobre, funkowe bity, luźna nawijka chłopaków, na wakacje idealnie. Dla niewtajemniczonych w składzie jest PeeRZet, a to powinna być wystarczająca rekomendacja. ;)
Ortega Cartel - "Lavorama" - świetna płyta, w szczególności bity i goście (Finker, Reno, Mielzky, Spinache, Ostry) POLECAM!

Na dniach wychodzi również album świetnego punchlinera Ensona, znany może niektórym z bitw freestylowych. Może wkurzać jego wada wymowy (sepleni), ale teksty ma na naprawdę wysokim poziomie. Wczoraj wyszedł singiel promujący tę płytę

I przestańcie się ograniczać tylko do mainstreamu, kiedyś też tylko słuchałem legalnych produkcji, ale porównując z podziemiem to jest jedno wielkie gó**o! Polski underground rządzi. ;)

Opublikowano
p4weu napisał(a):

a kto nie zna nie powinien uważać się za słuchacza polskiego rapu. ;)

synu znalazl bym wiele produkcji ktorych jesli ktos nie slyszal nie powinien uwazac sie za sluchacza polskiego rapu. siedze w tym juz pare lat i nie slyszalem ani jednej produkcji tego chlopa wiec nie uwazam go za jakiegos mega przehuja.

zeby nie bylo offtopu. to nieidlugo wychodzi nowa plyta firmy ktora ma byc kontynuacja nielegalu z 2005 roku. bedzie sie nazywala nielegalne rytmy 2. juz niedlugo bedzie mozna zobacyzc 2 teledyski a tu macie promomix 

Firma - nieLegalne rytmy. Kontynuacja

Opublikowano

Dobra Jota nie znasz, spoko. A znasz EPkę "Najebawszy" Smarki Smarka? Podstawa polskiego hip-hopu, najlepsza płyta, która wyszła do tej pory. Mimo, iż ma tylko 7 kawałków, jest to płyta kompletna od bitów do skreczy i nawijki.

Drugą częścią posta udowodniłeś, że nie ma sensu z Tobą dyskutować. Słuchasz Firmy? Spoko, Twoja sprawa, ale to jest strasznie chu***y rap, bezmózgi nawijające o jebaniu policji i jaraniu. :D

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+