Panel Led Grow 150W CITIZEN clu058 3.500K 3xAuto Night Queen 1 grow świeżaczyna zapraszam serdecznie
-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka2 comments
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Rysiu · Opublikowano
Chyba im ziemia nie pasuje. -
Przez kolober · Opublikowano
Weź je najpierw dobrze przesusz i sprawdź w ręku ile waży donica i powinna być bardzo lekka jak używasz ziemi typu biobizz Light Mix i jak podlejesz ja 200ml to zobacz ile waży po podlaniu. Na bank będzie różnica i jak przeschną i będą znów lekkie to podlewasz np 500ml. I najpierw to samo ważysz w ręku podlewasz i tak w kółko aż w końcu dojdziesz do takiej sprawy że już sam będziesz wiedział kiedy podlewać po wyglądzie roślin. Z nich da się wszystko dosłownie wyczytać,po tym jak układają liście i tak dalej tak że spokojnie i efekty z uprawy na uprawę będą lepsze. A i to nie jest tak że np.200ml co dwa dni bo rośliny reagują każda inaczej i może podlewanie ci się rozjechać. Dlatego że jedna wypije w jeden dzień 2l a druga będzie to pić trzy dni, dlatego musisz patrzeć na potrzeby roślin 😉👍 -
Przez Limonen · Opublikowano
Mam nadzieje, obecnie przerwałem dużej podlewanie, małej ogranicze troche dawkę, i zacznę podlewać systemem jak mi pisaliście wczesniej, co dwa dni 200ml i stopniowo zwiekszać. A co z tym Bio bizz biogrow - stosować dalej ? tylko pół dawki producenta co dwa dni, tak? Weźcie nie straszcie, jak nie chuowe pestki mam to przelewam :(((( -
Przez kolober · Opublikowano
Mała ma szansę jak jej nie będzie przelewał ale ta starsza jest dosyć sporo zacofana i kokosów nie będzie 😉😁😅 Ile dajesz im wody i jak często? -
Przez szczurek10 · Opublikowano
Elegancko tak właśnie jest
-
-
Gallery Statistics

Recommended Posts