Pasjonista Opublikowano 22 Lutego 2018 Opublikowano 22 Lutego 2018 Fajnie to wygląda . Mały boxik ale się da.!!! Nie wiem czy dobrze zrozumiałem " w boxowej nocy" - pykasz fotki jak Laski mają ciemniejsze. Pozdrowienia i z fartem
Milosnik konopi Opublikowano 22 Lutego 2018 Autor Opublikowano 22 Lutego 2018 31 minut temu, Pasjonista napisał: Fajnie to wygląda . Mały boxik ale się da.!!! Nie wiem czy dobrze zrozumiałem " w boxowej nocy" - pykasz fotki jak Laski mają ciemniejsze. Pozdrowienia i z fartem akurat sie trafilo ze podczas robienia zdjec zdarzyly wykaczyc sie lampy i zrobilem fotki heh
Milosnik konopi Opublikowano 22 Lutego 2018 Autor Opublikowano 22 Lutego 2018 18/6 : 30 dni 12/12 : 37 dni
Pasjonista Opublikowano 22 Lutego 2018 Opublikowano 22 Lutego 2018 (edytowane) Super a ta ziemia to do warzyw czy kwiatów. Ogólnie to najlepszy mini zestaw z efektem końcowym jaki widziałem. Szacunek. Tak trzymaj edit. Ja bym jeszcze ten mieszajacy zamienił na mniejszy komputerowy taki jak w mojej obecnej uprawie . Ten co masz zasłania trochę leda i parę lumenow nie dochodzi . Edytowane 22 Lutego 2018 przez Pasjonista dopisać
Milosnik konopi Opublikowano 22 Lutego 2018 Autor Opublikowano 22 Lutego 2018 2 godziny temu, Pasjonista napisał: Super a ta ziemia to do warzyw czy kwiatów. Ogólnie to najlepszy mini zestaw z efektem końcowym jaki widziałem. Szacunek. Tak trzymaj edit. Ja bym jeszcze ten mieszajacy zamienił na mniejszy komputerowy taki jak w mojej obecnej uprawie . Ten co masz zasłania trochę leda i parę lumenow nie dochodzi . To ziemia warzywno kwiatowa. A wiatraka nie mam innego i tak jak na taki box to te 50w zupełności styka a tymi paroma lumenami się nie przejmuje bo roślinka naprawdę zapierdala
Pasjonista Opublikowano 23 Lutego 2018 Opublikowano 23 Lutego 2018 jak zapierdalato wiecej swiatla exstra doping Ziemia daje rade. Moze napiszesz co to by ci z bidaboxow mieli alternatywe by taniej i nie utopic kasy i calego projektu
Milosnik konopi Opublikowano 23 Lutego 2018 Autor Opublikowano 23 Lutego 2018 W dniu 23.02.2018 o 19:57, Pasjonista napisał(a): jak zapierdala to wiecej swiatla exstra doping Ziemia daje rade. Moze napiszesz co to by ci z bidaboxow mieli alternatywe by taniej i nie utopic kasy i calego projektu Ziemia uniwersalna warzywno kwiatowa proszę to ta ziemia
Pasjonista Opublikowano 23 Lutego 2018 Opublikowano 23 Lutego 2018 Super Ludziska z malym budzetem zapisywac strone bo warto. Dzieki MK.
Milosnik konopi Opublikowano 23 Lutego 2018 Autor Opublikowano 23 Lutego 2018 3 minuty temu, Pasjonista napisał: Super Ludziska z malym budzetem zapisywac strone bo warto. Dzieki MK. Dzięki ze zaglądasz do mnie czasem
Milosnik konopi Opublikowano 23 Lutego 2018 Autor Opublikowano 23 Lutego 2018 Cena tej ziemi to 5l 1.29zl za 10l ok 3,20 a 20l ok 5zl w Carrefour
Recommended Posts