Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

Siemka Ekipa

Chcialem zaprosic was na moja fr mam tam pare upraw za soba ale na tym forum to bedzie moja pierwsza fotorelacja :) do rzeczy :

Growbox : 30x30x60 Mylar

Oświetlenie : Cob 50w 4000k

Roslina : Hindu kush 

Doniczka : 6l

Wentylacja : wlot 90mm komputerowy wylot na chwile obecna brak ale bedzie kanalowy 120mm mieszajacy ecofan 13w

Ziemia : Uniwersalna

Trening : lst i sprobuje fim

Fotoperiod : 18/6 veg 12/12 flo

Filtr : Bedzie z maty węglowej

Nawilzacz : Tak

Pobor pradu calego projektu : 72w

Aktualny dzien rosliny : 2

IMG_20171219_121127.jpg

IMG_20171219_121136.jpg

IMG_20171219_121031.jpg

• Replies 54
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano
4 godziny temu, joka.menas napisał:

Ta ziemie uniwersalna zmien na ziemie do konopi bo mozesz miec spore problemy przez nia. A jesli mimo to zostaniesz przy tej ziemi to sama odstana woda przez ok 30-40 dni.

Powodzenia.

siemka dzieki za rady ale tej ziemi zawsze uzywalem do rislin i bylo ok a ziemia kupowana w kerfurze

Opublikowano
27 minut temu, Miś napisał:

Jakieś nawozy? :) 

Zapomnialem napisac:) nawoz to biobizz try pack indoor

Przed chwila przesadzilem kusha do docelowej doniczki. Pojemnośc doniczki podobno 6L a weszlo z 8L :)chcialem wstawic fotki ale cos nie moge pisze blad moze wiecie dlaczego tak jest?

Opublikowano

ja mialem GGSa w tym roku na oucie w doniczkach (2 rosliny w jednej 10l doniczce), wytrzymale sukinsyny, zbite, niestety jedna mi uszkodzil grad i zostaly tylko dwie dolne galezie. mialem automaty ale i tak widac, ze sa fajne :)

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+