Milosnik konopi Opublikowano 19 Grudnia 2017 Opublikowano 19 Grudnia 2017 Siemka Ekipa Chcialem zaprosic was na moja fr mam tam pare upraw za soba ale na tym forum to bedzie moja pierwsza fotorelacja do rzeczy : Growbox : 30x30x60 Mylar Oświetlenie : Cob 50w 4000k Roslina : Hindu kush Doniczka : 6l Wentylacja : wlot 90mm komputerowy wylot na chwile obecna brak ale bedzie kanalowy 120mm mieszajacy ecofan 13w Ziemia : Uniwersalna Trening : lst i sprobuje fim Fotoperiod : 18/6 veg 12/12 flo Filtr : Bedzie z maty węglowej Nawilzacz : Tak Pobor pradu calego projektu : 72w Aktualny dzien rosliny : 2
joka.menas Opublikowano 19 Grudnia 2017 Opublikowano 19 Grudnia 2017 Ta ziemie uniwersalna zmien na ziemie do konopi bo mozesz miec spore problemy przez nia. A jesli mimo to zostaniesz przy tej ziemi to sama odstana woda przez ok 30-40 dni. Powodzenia.
Milosnik konopi Opublikowano 20 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2017 4 godziny temu, joka.menas napisał: Ta ziemie uniwersalna zmien na ziemie do konopi bo mozesz miec spore problemy przez nia. A jesli mimo to zostaniesz przy tej ziemi to sama odstana woda przez ok 30-40 dni. Powodzenia. siemka dzieki za rady ale tej ziemi zawsze uzywalem do rislin i bylo ok a ziemia kupowana w kerfurze
Milosnik konopi Opublikowano 20 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2017 27 minut temu, Miś napisał: Jakieś nawozy? Zapomnialem napisac:) nawoz to biobizz try pack indoor Przed chwila przesadzilem kusha do docelowej doniczki. Pojemnośc doniczki podobno 6L a weszlo z 8L :)chcialem wstawic fotki ale cos nie moge pisze blad moze wiecie dlaczego tak jest?
Miś Opublikowano 20 Grudnia 2017 Opublikowano 20 Grudnia 2017 Tak, wiemy Skończyło ci się miejsce na załączniki, foty wrzucaj do galerii:
tripman Opublikowano 21 Grudnia 2017 Opublikowano 21 Grudnia 2017 ja mialem GGSa w tym roku na oucie w doniczkach (2 rosliny w jednej 10l doniczce), wytrzymale sukinsyny, zbite, niestety jedna mi uszkodzil grad i zostaly tylko dwie dolne galezie. mialem automaty ale i tak widac, ze sa fajne
Pasjonista Opublikowano 27 Grudnia 2017 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Elegancja zdrowo sobie rosnie , jeszcze tydzien i pewnie cos z LSTe poleci , bede wpadal Mini Project Generation Pozdro
Recommended Posts