-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka1 comment
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez SmakMaroca999 · Opublikowano
Rysiu sadziłem co tydzień po kilkanaście sztuk, różnią się bo to są różne odmiany, automaty wczesniejszych i teraźniejszych generacji oraz dwa fasty. Kwitną wszystkie. Przy ścinkach będę pisał co to za odmiana. Co będzie to będzie🙂 co się wyrobi to będzie do palenia co nie to w masło i do jedzenia🙂. Pozdr. -
Przez Rysiu · Opublikowano
Strasznie zróżnicowane i wielkościowo i dojrzałością. Jedne jakby dopiero zaczynały kwitnąć, inne jakby prawie gotowe. Jedne takie śmieszne małe pojedyncze patyki, inne fajnie rozrośnięte choiny. Chyba w dużym odstępie czasowym je sadziłeś? Myślisz, że wszystkie dojdą? -
Przez Men_of_Rust · Opublikowano
Podlewanie to temat rzeka i wbrew opiniom dosyć trudna sprawa. Ja osobiście któryś raz będę leciał na podstawkach z systemem sznurkowych i tam można zaobserwować jak różne zużycie jest na roślinę. Pozdrawiam -
Przez Wesoły Ogród Aliena · Opublikowano
Jasne i to jest jedna z najważniejszych kwestii 😉 zobacz ja miałem zazwyczaj problem z przelewaniem roślin Autoflowers. Dlatego wyciągnęłam wnioski i już nie lecę na wariata z wodą tylko z głową, to samo przy treningach wolę podlać dzień wcześniej a nie w ten sam bo w tedy zazwyczaj robiło się przelanie. I to tak tylko pisze bo są ludzie co robią to samo mimo wcześniejszych błędów i dalej w to brną 😉 pozdrawiam 👊 💚 🍀 -
Przez SmakMaroca999 · Opublikowano
Up.Up.Up! Z roślinami jak w kaledoskopie jak nie dam za dużo nawozu to znów za mało i głodne. Nie mogę jeździć tu co chwila tylko raz w tygodniu a już w tym rejonie nie pada deszcz od ponad miesiąca. Łapcie fotki głodomorów🙂
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts