Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

Opublikowano

Jeszcze nie podlewam, liście zaczynają wyglądać na mniej pofalowane. Jutro podeślę fotki.

Mam jednak większy problem i bardzo proszę o info.

Trzecia roślina, od czwartku wygląda jak na zdjęciu. Nic się nie dzieje - roślina stoi.

Co o tym sądzicie? 

Proszę o pomoc.

IMG_1744.jpg

• Replies 61
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano

Na szczęście mam jeszcze 2xWhite Widow od RQS.

poczekam do jutra, ale nie mam już większych nadziei.

dzięki za info,

stz.

Opublikowano

szkoda czasu na kiełkowanie nowej która jak starsze wejdą na flo to ja przerosną i zabiorą światło.Najlepszym sposobem jest sprawdzanie w rękach wagi doniczki, lekka to podlewam - cięzka czekam.Stoją w miejscu bo korzeń budują a 11l to sporo osobiście przy automatach używam max 7l. BioBizz to bubel nie nawóz ale musisz sam się o tym przekonać lepiej zainwestować w inne nawozy bio niż kupować tani shit co dupy nie urywa a problemów czasem wiecej z tą słaba herbatą.Następnym razem z tym metrazem to spokojnie 4 rośliny auto w 7l sie zmieszczą.Z fartem!

Opublikowano

Jeśli organika z AN to:
Voodoo juice- bakterie
Organic Iguana Juice Bloom-nawóz na flo
Wet Betty Organic-hormony i enzymy do robiena oprysków
Mother earth super tea- herbatka na kwitnienie
Nirvana-boster na kwitnienie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czesć, poniżej niedzielny update.

@SmakMaroca999 Zostałem przy BioBizz TryPack. Następnym razem kupię polecane przez Ciebie.

Dzień - 22

Wysokość (geste liscię) - 19,5cm
Wysokość (Rzadki liście) - 24,5cm

W 15 dniu zacząłem podlewać Bio Grow - szybko zaczęły rosnąć.

Patrząc na różnice w budowie ze wszystkich sadzone ostała mi się jedna White Whidow i jedna Northern Light.
Przy sadzeniu mi się pomieszały i w sumie nie wiedziałem, co rośnie :)

Ok, pytania poniżej:

1. Czy zaczynają już kwitnąć? Pojawił się lekki zapach i "chyba" zalążki topów. 
2. Jeżeli już kwitną, to lać Bio Bloom i Top Max?
3. Co może być powodem lekko wygiętych do góry liści (w tej z mniejszą ilością liści)?
4. Czy robić LST? Nie za późno?

Jeżeli macie jakieś uwagi/sugestie, to chętnie.

pozdr.

stz.

IMG_1785.jpg

IMG_1786.jpg

IMG_1788.jpg

IMG_1789.jpg

IMG_1790.jpg

IMG_1792.jpg

IMG_1793.jpg

IMG_1796.jpg

Opublikowano

1. Preflowery to te wloski co sie pokazaly . @stz mamy coreczke :) . Od dnia w ktorym sie pokazaly zaczynasz liczyc flo. Jak mozesz to oblicz to i przy nastepnym Twoim poscie mozesz dodawac dzien flo? 60 dzien flo to ponoc dobra srednia do scinki.

2. Nastepne podlanie nawozowe mozesz smialo dawac BB i TM.

3. Jaka masz tam temperoture?

4. Wyginac rosliny mozna od 3 pietra lisci do konca jej zywotnosci ( wiele osob nie zaleca LST przy AUTO-matach ale te osoby mnie nie powstrzymaja :D ). Pamietaj tylko ze LST przed podlaniem. Roslina jest w tedy wiotka i mniejsza szansa ze sie cos zlamie.

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+