stz Opublikowano 2 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2017 Jeszcze nie podlewam, liście zaczynają wyglądać na mniej pofalowane. Jutro podeślę fotki. Mam jednak większy problem i bardzo proszę o info. Trzecia roślina, od czwartku wygląda jak na zdjęciu. Nic się nie dzieje - roślina stoi. Co o tym sądzicie? Proszę o pomoc.
Miś Opublikowano 2 Grudnia 2017 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Masz coś nowego do kiełkowania? Jak do jutro nic się nie będzie działo, to bym się nad tym zastanowił
stz Opublikowano 2 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2017 Na szczęście mam jeszcze 2xWhite Widow od RQS. poczekam do jutra, ale nie mam już większych nadziei. dzięki za info, stz.
SmakMaroca999 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Opublikowano 2 Grudnia 2017 szkoda czasu na kiełkowanie nowej która jak starsze wejdą na flo to ja przerosną i zabiorą światło.Najlepszym sposobem jest sprawdzanie w rękach wagi doniczki, lekka to podlewam - cięzka czekam.Stoją w miejscu bo korzeń budują a 11l to sporo osobiście przy automatach używam max 7l. BioBizz to bubel nie nawóz ale musisz sam się o tym przekonać lepiej zainwestować w inne nawozy bio niż kupować tani shit co dupy nie urywa a problemów czasem wiecej z tą słaba herbatą.Następnym razem z tym metrazem to spokojnie 4 rośliny auto w 7l sie zmieszczą.Z fartem!
stz Opublikowano 2 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2017 @SmakMaroca999 A co polecisz? jeszcze nie podlewałem z nawozem. może kupię coś innego a ten sprezentuje komuś. pozdr
SmakMaroca999 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Opublikowano 2 Grudnia 2017 np.Atami Organic albo Bio Green ewentualne jak masz więcej kasy to organiki z Advanced Nutriens choć Bio Green też najtańsze nie są.
stz Opublikowano 2 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2017 @SmakMaroca999 Mogę mieć na Poniedziałek Advanced Nutriens. Polecisz jakiś zestaw na początek? stz.
SmakMaroca999 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Jeśli organika z AN to: Voodoo juice- bakterie Organic Iguana Juice Bloom-nawóz na flo Wet Betty Organic-hormony i enzymy do robiena oprysków Mother earth super tea- herbatka na kwitnienie Nirvana-boster na kwitnienie.
stz Opublikowano 10 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2017 Czesć, poniżej niedzielny update. @SmakMaroca999 Zostałem przy BioBizz TryPack. Następnym razem kupię polecane przez Ciebie. Dzień - 22 Wysokość (geste liscię) - 19,5cm Wysokość (Rzadki liście) - 24,5cm W 15 dniu zacząłem podlewać Bio Grow - szybko zaczęły rosnąć. Patrząc na różnice w budowie ze wszystkich sadzone ostała mi się jedna White Whidow i jedna Northern Light. Przy sadzeniu mi się pomieszały i w sumie nie wiedziałem, co rośnie Ok, pytania poniżej: 1. Czy zaczynają już kwitnąć? Pojawił się lekki zapach i "chyba" zalążki topów. 2. Jeżeli już kwitną, to lać Bio Bloom i Top Max? 3. Co może być powodem lekko wygiętych do góry liści (w tej z mniejszą ilością liści)? 4. Czy robić LST? Nie za późno? Jeżeli macie jakieś uwagi/sugestie, to chętnie. pozdr. stz.
joka.menas Opublikowano 10 Grudnia 2017 Opublikowano 10 Grudnia 2017 1. Preflowery to te wloski co sie pokazaly . @stz mamy coreczke . Od dnia w ktorym sie pokazaly zaczynasz liczyc flo. Jak mozesz to oblicz to i przy nastepnym Twoim poscie mozesz dodawac dzien flo? 60 dzien flo to ponoc dobra srednia do scinki. 2. Nastepne podlanie nawozowe mozesz smialo dawac BB i TM. 3. Jaka masz tam temperoture? 4. Wyginac rosliny mozna od 3 pietra lisci do konca jej zywotnosci ( wiele osob nie zaleca LST przy AUTO-matach ale te osoby mnie nie powstrzymaja ). Pamietaj tylko ze LST przed podlaniem. Roslina jest w tedy wiotka i mniejsza szansa ze sie cos zlamie.
Recommended Posts