joka.menas Opublikowano 19 Listopada 2017 Opublikowano 19 Listopada 2017 2 godziny temu, francus353 napisał: 3 kolory ledow które wybrać lub po jakim czasie wybrać Czyli widze ze zero zainteresowania szukania i poglebiania wiedzy w tym kierunku ale spoko nie wszyscy na swiecie chca byc dobrzy z matematyki, nie ma na swiecie jedynie dobrych fizykow czy biologow. Niebieski sprawdza sie na weg powiem tylko tyle od siebie
francus353 Opublikowano 20 Listopada 2017 Autor Opublikowano 20 Listopada 2017 Siemano, dziś 23 dzień Temperatura w dzień 23 stopnie Wilgotność 55-60 Noc tem 20 stopni Wilgotność 50 procent Wentylacja włączona z 2 razy na dzień Jak narazie chyba problemów niema żadnych oprócz zapachu, gdy wychodzę rano do pracy i wracam po 8 h i niema wentylacji włączonej to czuć planta w całym mieszkaniu, czas już chyba okno uchylac przed wyjściem. 23 dzień dopatruje się czy mi pokaże swoją cipeczke ?wkoncu ale jak narazie nic nie zauważyłem, przetrzymam ja tak do piątku, w sobotę dostanie sama wodę a później już nawóz na kwitniecie. Wiem że to automat, ale nie wytrzymałem i przelaczylem Leda na bardziej cieplejsze światło i zwiększyłem wysokośc Leda od niuni
joka.menas Opublikowano 20 Listopada 2017 Opublikowano 20 Listopada 2017 Edytuj posty, nie dodwaj kolejnyego. Ladna, zdrowa, silna roslina. Masz jakis mieszajacy w namiocie? Jak dasz rade to nawet wywal rure wentylacyja za okno, samo otwarcie okna w pomieszceniu gdzie jest box, moze nie pomoc, to sa konopie :D. Jesli mozesz to nie trzymaj ubran w tym samym pomieszczeniu, mega ale to mega ubrania nasiakaja tym zapachem (dla mnie super ale wiesz... spoleczenstwo!!)
francus353 Opublikowano 20 Listopada 2017 Autor Opublikowano 20 Listopada 2017 54 minuty temu, joka.menas napisał: Edytuj posty, nie dodwaj kolejnyego. Ladna, zdrowa, silna roslina. Masz jakis mieszajacy w namiocie? Jak dasz rade to nawet wywal rure wentylacyja za okno, samo otwarcie okna w pomieszceniu gdzie jest box, moze nie pomoc, to sa konopie :D. Jesli mozesz to nie trzymaj ubran w tym samym pomieszczeniu, mega ale to mega ubrania nasiakaja tym zapachem (dla mnie super ale wiesz... spoleczenstwo!!) Jasne że super jest ten zapaszek, aż chce się ciągnąć to dalej i dalej, w grudniu planuje 4 sztuki dołożyć automatu lub jedną zwykła. Zapach Mi nie przeszkadza, ubrania mogą tak pachnąc ale ważniejsze by przypalu niebylo
joka.menas Opublikowano 20 Listopada 2017 Opublikowano 20 Listopada 2017 Pamietaj iz taki zapach tez przyciaga ludzi a policjanci tez i w cywilu chodza.
Macky Opublikowano 21 Listopada 2017 Opublikowano 21 Listopada 2017 Zapach dopiero się zacznie Ładna i zdrowa
francus353 Opublikowano 25 Listopada 2017 Autor Opublikowano 25 Listopada 2017 O 21.11.2017 o 12:29, Vito napisał: Zapach dopiero się zacznie Ładna i zdrowa Była ładna i zdrowa, ale coś zaczyna się dziać, dziś dzień 27, została już raz podana nawozem na kwitniecie, twarda woda daje w kość, nawet już na liściach się osadza, czy to przeszkadza?
Macky Opublikowano 26 Listopada 2017 Opublikowano 26 Listopada 2017 Roślina uśmierca niepotrzebne liście, jest dobrze.
francus353 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2017 Siemano, a więc tak dziś przyszły mi pestki, już poszły do wody ?uprawa wciąga bardziej niż palenie ?te pestki są jeszcze automatyczne po tych kupię pełno sezonowe, i moja aktualna pierwsza amnezja Haze, jest chyba jej ze mną dobrze jak narazie, tylko słyszałem że odmiany z końcówką Haze dość długo dochodzą ale trudno ? Więc tak : Dzień 33, 6 dzień kwitniecia Temperatura 26 stopni Wilgotność 55-65 Fotoperoid 17/7 Odległość od Led koło 30 cm utrzymuje Wentylacja :jak narazie sam mieszajacy bo przestała pachnąc, pachnie jak zwykła roślina, poprostu zielony krzak i tyle, mieszajacy chodzi tak samo jak oświetlenie. Więcej pytań lub czegoś nie wymieniłem to pisać ???pozdro
Recommended Posts