element555 Opublikowano 11 Października 2017 Opublikowano 11 Października 2017 Witam,pytanie mam takie czy to normalne że jak pierwszy raz podłączyłem leda na kilka h to zasilacz był gorący dość mocno a na drugi dzien po całej nocy był tylko ciepły,dość duża zmiana temperatury wyczuwalna ręką bez problemu,zmiany temp w zasilaczu tak o?zaznaczam że sie nie tym nie znam bo startuje mój pierwszy indoor na Led.
Macky Opublikowano 12 Października 2017 Opublikowano 12 Października 2017 Witaj, jak już z nim wszystko ok to chyba spoko... Nie napisałeś co to za LED itd. a tutaj nikt nie wróży z kuli co najwyżej z bonga
element555 Opublikowano 12 Października 2017 Autor Opublikowano 12 Października 2017 Spectrolight Starter 130 W Red Boost
Macky Opublikowano 12 Października 2017 Opublikowano 12 Października 2017 kurde było w tytule hehe Jeżeli wróciło do normy to olej temat Ja elektrykiem nie jestem więc nie za bardzo podpowiem...
bakcyl Opublikowano 31 Grudnia 2017 Opublikowano 31 Grudnia 2017 Spokojnie wszystko jest si u mnie tak samo jest na początku gorący jak cholera a po jakimś czasie już jest tylko ciepły podejrzewam że na start zasilacz więcej mocy ciągnie aby leda rozbujac też z początku panikowalen
Recommended Posts