Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

Hmmm mam już po 6 sztuk na namiot. Nasiona z Royal Quinn seeds czy jakoś  tak. 6 x White widow i 6 x  Royal madre. I tym razem są to zwykle feminizowane. Wybór taki padł że względu na dobra tolerancję na zimno (ponoć). Także zobaczymy.

• Replies 141
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano
18 godzin temu, Grzybek35 napisał:

Hmmm mam już po 6 sztuk na namiot. Nasiona z Royal Quinn seeds czy jakoś  tak. 6 x White widow i 6 x  Royal madre. I tym razem są to zwykle feminizowane. Wybór taki padł że względu na dobra tolerancję na zimno (ponoć). Także zobaczymy.

kozak to wyszlo jak wysoko trzymasz te lampy

Opublikowano

Malina ! Powiedz czy taka metoda pakowania coś przepuszcza zapachu ? To zwykła zgrzewarka z supermarketu czy jaka ? Bo mnie już wkurzają srebrne worki a to by było idealne :) 

Opublikowano

Graty i pozdrowionka;)
Ja mam kupiona z neta maszynke do pakowania prózniowego i nic kompletnie nie przepuszcza, można w niej spokojnie trzymac x czasu, silwerpaki sa uciazliwe bo mnie tez wkurzaly:) tutaj robisz paczke roznej wielkosci jaka chcesz;)  Pozdrowki!

Opublikowano
Godzinę temu, Vito napisał:

Malina ! Powiedz czy taka metoda pakowania coś przepuszcza zapachu ? To zwykła zgrzewarka z supermarketu czy jaka ? Bo mnie już wkurzają srebrne worki a to by było idealne :) 

Cześć. Te worki są do pakowania prozniowego A z zapachem spoko i ogólnie szybciej się robią niż trzymanie w słoiku;-) także polecam

Opublikowano

gratuluje wyniku :) ladny zbior ...  bede obserwowal nastepny projekt ...

p.s. Ja sie powoli zabieram za budowanie lampy, wszystko juz mam oprocz Driverow, ktore to moze przyjda w lutym - tak mnie sklep wyrolowal :( 

Opublikowano
W dniu 13.12.2017 o 22:52, Grzybek35 napisał(a):

A z jakiego sklepu brałeś? Jak będziesz miał z czymś problemy przy budowie lampy to pisz postaram się pomóc. 

TME - nie polecam, jak mozna sprzedawac towar ktorego nie ma sie na stanie, i zamiast sprowadzic klientowi jak najszybciej to daja cie termin ponad miesiac , sorry w sumie to nawet 2 miesiace - chore... Ale ze do lutego pewnie bede skladal ta lampe to az tak mi sie nie spieszy z tymi drivrami, najpierw zrobie cala konstrukcje  .. hmmm mam ciekawy plan, ale nie wiem czy bedzie to praktyczne :)

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+