Gapo Opublikowano 17 Października 2017 Autor Opublikowano 17 Października 2017 Hehe kubek z wodą dawał wilgotność powietrza ale wywaliłem a z wentylacją ogarnę jutro wygląda tak dwa pasywne otwory na górze boża 5x5cm trzy 8cm wentylatory wyłączające jeden 12cm wyłączający może być ?
Gapo Opublikowano 18 Października 2017 Autor Opublikowano 18 Października 2017 Nie wiem co się dzieje liście te małe nowe się tak dziwnie zawijają temperatura jest 25 °C i jak zawsze 35cm od góry Leda te świeże z pod spodu są tak samo Dzień 24
Hasahad Opublikowano 18 Października 2017 Opublikowano 18 Października 2017 Ja miałem to samo, dałem sama wodę i trochę rośliny na świeże powietrze. Sprawa została rozwiązana i teraz idą jak opętane.
Macky Opublikowano 18 Października 2017 Opublikowano 18 Października 2017 Może to być przenawożenie, może mało świeżego powietrza dostarczasz i się dusi...
Gapo Opublikowano 18 Października 2017 Autor Opublikowano 18 Października 2017 H#@ wie używam biobizz try pack zgodnie z zaleceniami a co do powietrza to często przewietrzam nic coś będę kombinować ale może z parę dni sama woda podleje
Macky Opublikowano 18 Października 2017 Opublikowano 18 Października 2017 dokładnie, sama woda i obserwacja...
Gapo Opublikowano 18 Października 2017 Autor Opublikowano 18 Października 2017 Tak jest panie kapitanie Vito
Gapo Opublikowano 19 Października 2017 Autor Opublikowano 19 Października 2017 Chyba się poprawiło a nic nie robiłem woda ten tyg i dalej później bio nawóz Dzień 26
joka.menas Opublikowano 19 Października 2017 Opublikowano 19 Października 2017 Dosyc ciemne te liscie. Ladnie sie te szczyty wylaniaja z pod lisci. Woda i za jakis czas wroci ladno zdrowa zielen.
Pasjonista Opublikowano 19 Października 2017 Opublikowano 19 Października 2017 Siema powiem tak za duzo azotu , mam nadzieje ze przesuszasz ziemie przed podlewaniami? PH jakos tam sprawdzasz jak nie to moze ktos kto biobizz uzywa podpowie cos jak one obnizaja ph czy podwyzszaja. Wydaje mi sie ze jak ziemia przeschnie to moze zrob jakiegos flusha lekkiego , cos sie moze zaczac blokowac. Pisz co lejesz i kiedy my bedziemy mieli wglad i ty . Na razie sama woda bo za duzo azotu spowolni kwitnienie. Ale pierw odpowiedz na pytanie czy podlewasz jak ziemia przeschnie jezali tak to ja stawiam na azot
Recommended Posts