Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano
53 minuty temu, Pasjonista napisał:

Az sie prosza o jakis Hpsik Mimo to jest Super  bedzie maslo bedzie zabawa

No będzie na pewno a do świąt też po ścięciu za wiele nie zostanie więc będzie wesoła wigilia.

• Replies 83
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

To nic że będzie za duży box dla tej CFL'ki, lepiej niech mają więcej miejsca jak masz możliwość niż się tam ściskają... Może wykręć z domu ze dwie z ciepłą barwą i dołożysz :D 

Opublikowano
O 11.10.2017 o 10:35, Vito napisał:

To nic że będzie za duży box dla tej CFL'ki, lepiej niech mają więcej miejsca jak masz możliwość niż się tam ściskają... Może wykręć z domu ze dwie z ciepłą barwą i dołożysz :D 

W sumie mogę dołożyć drugą taką samą lampę jak tą co teraz mam w szafce bo jedna leży w zapasie i oprawkę też mam jedynie przewód zasilający musiał bym dokupić i po problemie a skoro tak lepiej jak będą miały więcej miejsca to będzie trzeba zaraz wyskoczyć do sklepu a jutro wszystko po ogarniać.

Opublikowano
O 17.10.2017 o 07:39, Zezima napisał:

I jak tam sytuacja wyglada?

Na razie jest tak nawet w miarę jak patrząc na to że to przy świetlówce jest to myślę że nie mam na co narzekać. Za 2 dni jakoś wrzucę już świeże foty a dziś wstawię jedno zdjęcie z które było robione jakoś 5 dni temu.

large.20171021_114432.jpg.f0399a3c847d958e50662cc8cce0b6b6.jpg

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+