LED COB 2x280W | Dinamed, Royale Haze, Tangerine Dream, Critical Kush, CBD Skunk Haze, Deep Mandarin...
-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez ElElDee · Opublikowano
Aktualizacja Dzień: 20, od przebicia kiełków. Podlane: Po 500ml na roślinkę. Stopniowo, bo ziemia hydrofobowa. ActiVera Alg-a-Mic Root Juice Bio-Heaven Mieszanka Mikoryzy i Trichodermy + bakterie Światło: 35%, 60cm Temperatura i wilgotność: Dzień: 24-26c 62-67% Noc: 21-23c 60-65% Siemano, dziewczyny dostały dziś większą dawkę wody, podlewałem stopniowo, bo ziemia była sucha i hydrofobowa. Zbiłem delikatnie wilgotność, zastanawiam się nad zwiększeniem mocy lampy i podniesieniem jej wyżej, tutaj potrzebuje waszej porady. Zbliża się wielkimi krokami dzień treningu, zastanawiam się nad LST przy wszystkich, plus Godfathera skrócić o głowę, ale bije się ciągle z myślami. Według producenta czas życia wynosi 11-12 tygodni. Na mimosie zauwazyłem dwie zmiany, na dwóch dolnych liściach, są to te najniżej. Po konsultacji ze znajomym stwierdził, że za bardzo je przesuszyłem i roślina przekierowała zasoby w górę, a te dwa najniższe, które i tak nie mają za dużo światła postanowiła odrzucić, ale czekam też na waszą opinie. Rootjuice chyba już idzie w odstawkę, zobaczę przy następnym podlewaniu czy są już jakieś pre-flowery. Ogólnie prócz tych zmian, które opisałem teraz i te co na zdjęciach wyżej nie zauważyłem nic niepokojącego. Biały nalot na Godfatherze jest z nawilżacza, zastanawiam się czy mogę to delikatnie wyczyścić nawilżoną szmatką z mikrofibry. To już dobry moment na dodawanie bio-grow do kolejnego podlania? -
Przez PonuryKlekot · Opublikowano
@ZielonyTabaluga @kolober coś w tym jest jeśli chodzi o inwestycję w lampy typu raz, a porządnie. Przez wiele lat uprawiałem na ledzie, który był niestety moim wąskim gardłem jeśli chodzi o ilość plonu. Zakupiłem w końcu mocniejszego leda z zapasem mocy na powierzchnię boksa i szczerze powiedziawszy było to najlepsze, co mogłem zrobić. -
Przez kolober · Opublikowano
A autor tego posta niech lepiej kiełkuje nowe pestki bo na te siewki szkoda czasu i prądu bo to będzie klapa w 100% -
To jasna sprawa taki start przy Autodach to jest strata czasu na dalszą uprawę i ja tak od świąt do Sylwestra wyrzuciłem jakieś 10 siewek😅 bo jak nie pije alko to jak się zjechała rodzinka i tak dalej to trochę poleciałem. A jak pije to debil mi się włącza i trochę mnie poniosło z podlewaniem 😅 wiesz co? Jak się nie da jak po pijaku wszystko się da🤣🤣 ale rezultatem był kosz na śmieci 😞 A co do żarówek na to racja i nawet nie polemizuję 👍 tylko napisałem że jak na taki zestaw to jest w miarę ok. Wiadomo nie ma co się spodziewać rekordów 😅 ale z jednego krzaka parę ładnych gram zbierze i w sumie możesz zobaczyć jego rezultaty w starej fotorelacji tyle że tam biały innego boxa ale opierał się na tym samym założeniu 😉 -
Siemano👊 Dzisiaj widać już po pannach że indukcja wchodzi na wyższe obroty i teraz z dnia na dzień będzie widać różnicę od razu po otworzeniu boxa.
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts