SmakMaroca999 Opublikowano 21 Maja 2017 Opublikowano 21 Maja 2017 7 godzin temu, Łowca Kurdli napisał: Smaku podeślij mi linka do relki Amby z ekstrakcji gazowej. źle mnie Łowca zrozumiałeś chodziło mi o fotografię estraktora z fotki Amby z targów z Barcelony o fotkę estraktora mastertrymmers.es,Pozdro 1
Łowca Kurdli Opublikowano 21 Maja 2017 Opublikowano 21 Maja 2017 43 minuty temu, SmakMaroca999 napisał: źle mnie Łowca zrozumiałeś chodziło mi o fotografię estraktora z fotki Amby z targów z Barcelony o fotkę estraktora mastertrymmers.es,Pozdro No i wszystko jasne
Pasjonista Opublikowano 27 Maja 2017 Opublikowano 27 Maja 2017 Nie zwalniasz tempa, nowe oswietlenie,nowe doswiadczenia. Powodzenia i nowych rekordow wagowych 1
Plantator Opublikowano 28 Maja 2017 Opublikowano 28 Maja 2017 Show must go on!!! ciekawe ,ciekawe te ledy jestem bardzo ciekaw jak workują? jak cos to do Łowcy z tymi świecidełkami, right? z fatem i w zdrowiu do mety ziom. pozdro
Drwal Opublikowano 28 Maja 2017 Autor Opublikowano 28 Maja 2017 @Plantator Siemasz ziomek Jak workują to możesz zobaczyć w starych relkach Łowcy Dają radę. Lampy od niego także jak coś to mu pisz. Człowiek z niego bardzo dobry także na pewno pomoże
Drwal Opublikowano 31 Maja 2017 Autor Opublikowano 31 Maja 2017 Dzień 19 Warunki w dzień 27°C / 60% Warunki w nocy 22°C / 75% Witam szanowną załogę Roślinki mają się dobrze. Wczoraj odpaliłem system AutoPot i zrobiłem oprysk z Boom Boom Spray po czym zrobiłem fotki, które widzicie poniżej. Dzisiaj przeżyłem ciężki szok. Jak zobaczyłem co tam się stało przez 16h to zbierałem szczenę z podłogi. Nigdy wcześniej nie zaobserwowałem takiego wzrostu w tak krótkim czasie. WSZYSTKIE rośliny wystrzeliły jak z armaty. Liście skierowały ku górze niczym wyrzutnia rakiet balistycznych gotowa do ataku Szkoda że nie miałem aparatu przy sobie zrobić fotki i wam to pokazać. Na prawdę szok. Nie wiem czy to zasługa autopotu czy oprysku. Pewnie jedno i drugie na raz. A tak generalnie to lecimy do przodu beż żadnych problemów póki co. No może poza Dinamedem, który się trochę ociąga i generalnie dziwnie wygląda. Ale może taka jego genetyka. Nie wiem, nigdy nie miałem do czynienia z tą odmianą ani nie widziałem u nikogo, bo to nowość na rynku. Pozdro i do następnego 2
Łowca Kurdli Opublikowano 31 Maja 2017 Opublikowano 31 Maja 2017 Pięknie to wygląda, szykuj się na tłok bo będzie się działo Z fartem.
Miś Opublikowano 31 Maja 2017 Opublikowano 31 Maja 2017 Ciekaw jestem, jak spiszą się te LED'y, zamiast HPS'ów
SmakMaroca999 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Piękne zdrowe rośliny a co do ledów to wynik będzie na bank super bo te ledy to zajebisty zamiennik HPS więc tylko czekam końca by zobaczyć wynik który bedzie tylko formalnością w tym wywodzie i na oooh i ahhh wszystkich tyu zgromadzonych kibiców.Piona!
Drwal Opublikowano 1 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2017 @Łowca Kurdli Tłok będzie na bank, bo jest 30 panienek a nie 24 jak ostatnio @Miś Też jestem ciekaw, ale patrząc na poczynania Łowcy jestem dobrej myśli @SmakMaroca999 Ja mam nadzieję, że będzie ohh i ahh a nie "znowu coś zjebałeś"
Recommended Posts