Łowca Kurdli Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Witam kolegów W tej relacji będę sprawdzał lampę którą wygrałem w konkursie. Pestki już się kiszą zaraz jak tylko wychylą mordki nad ziemię zaczynam fotorelację. Nasiona: 3 x Red Dragon Barney's Farm Oświetlenie: LED SPECTROLIGHT STARTER 130W SOCZEWKA 120° Fotoperiod: 12/1 Box: 60 x 60 Podłoże: BioBizz Coco + Perlit w mieszance 50% na 50% Nawozy: Zestaw BioTabs Wentylacja: Wentylator radialny 500m3/h, filtr węglowy Dodatkowe info: Sterowniki: GSE FC06-202EU, regulator wilgotności RT-2C RH Nawilżacz: Hunday Czujniki: Blumat digital cyfrowy czujnik wilgotności gleby Pozdrawiam ŁK
Dzielnicowy Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 No ciekaw jestem jak wyjdzie pod tym panelem. Strasznie go producent zachwala. Powodzenia. Będę śledził zmagania. 1
Drwal Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Jeszcze nie ma na co paczeć, ale już kupuję bilet w pierwszym rzędzie Powodzonka życzę!! 1
Toksyna Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Ja również Zasiadam w pierwszym rzędzie i życzę powodzenia 1
Łowca Kurdli Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Dzień 1 Witam Mordki już nad ziemią, Podziwiajta W swojej skromności chciałem się pochwalić nabytkiem który kupiłem jakiś czas temu, a mianowicie ekstraktor gazowy, pojemność 270g suszu, chłodzony suchym lodem, ekstrakcję przeprowadza się w podciśnieniu skroplonym gazem butan, produkt finalny to wosk (pasta) o bardzo wysokiej zawartości THC min. 85% Z takiej pasty po zmieszaniu np. z olejem konopnym wychodzi pierwszorzędny olej RSO, bardzo czysty itp. Pozdrawiam Łowca Kurdli 1
Gość Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Witam. Rowniez zasiadam, bo mi tu profesjonalizmem pachnie.. Pozdrawiam
Drwal Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 No i ruszyła maszyna ekstraktor kozak. Czy on ekstrahuje czysty olej czy poddajesz tę pastę jeszcze jakiejś obróbce? 2
Łowca Kurdli Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2017 6 minut temu, Drwal napisał: No i ruszyła maszyna ekstraktor kozak. Czy on ekstrahuje czysty olej czy poddajesz tę pastę jeszcze jakiejś obróbce? Hej Drwalu Pasta jest bardzo gęsta (bardziej niż po ekstrakcji na bazie eteru naftowego) i trzeba ją delikatnie rozpuścić co by można ją do strzykawki wciągnąć. Na koniec tej relki będzie relacja z ekstrakcji przy pomocy tego urządzenia
Drwal Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 @Łowca Kurdli Czekam z niecierpliwością A jak się ma ilość po takiej ekstrakcji w porównaniu do eteru? 1
Recommended Posts