Skocz do zawartości
nasiona marihuany thc-thc

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano (edytowane)

Witam mam pewien problem z roślinkami końcówki liści robią się żółte i jak by usychały 31.03 były podlewane nawozem Bio Bizz Bio Bloom na kwitnienie wczoraj 3.04 podlewałem je wodą więc raczej przenawożone nie są bo podlewam na zmianę i nie daję dawki większej niż zaleca producent więc nie wiem czym to może być spowodowane może być to znów niedobór azotu wkleję tu zdjęcia może ktoś ogarnie czym jest to spowodowane.large.20170404_142751.jpg.32c3ccd0ef16f91e8e5b26a5f9d4ff9e.jpglarge.20170404_142708.jpg.e034bcbbf479d8d48b4b308955167c51.jpg

Edytowane przez Grower
Opublikowano (edytowane)

u mnie też miałem końcówki liści żółte, ale się tym nie ma co zbytnio przejmować, plonu to Ci nie zniszczy i nie wpłynie na kwiaty... A przyczyn do tego może być wiele np. zła cyrkulacja powietrza, zła temperatura, albo nawozów, albo po prostu wody którą lejesz... Pozdro i z fartem do mety... 

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Oby z fartem a już teraz wiem że najprawdopodobniej to nawóź więc teraz trochę czasu dostaną samej wody przez 3 podlania i później dopiero znów podleję je nawozem ale już w mniejszej dawce i również pozdrawiam 

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+