SmakMaroca999 Opublikowano 4 Marca 2017 Opublikowano 4 Marca 2017 @Drwalu no Tutki to geny AK czyli produktywne bestie :)
kroljulian1920 Opublikowano 4 Marca 2017 Opublikowano 4 Marca 2017 Szykuj się człowieku lasu na busz:) piękne zdrowe czikity:D ciekaw jestem mega tego Tutankhamona, z farcikiem;)
Dzik Opublikowano 5 Marca 2017 Opublikowano 5 Marca 2017 Idą ładnie, gładko. Klimat w ogródku jak w statku kosmicznym pomieszczenie do własnej produkcji żywności. Aż miło popatrzeć.
SmakMaroca999 Opublikowano 5 Marca 2017 Opublikowano 5 Marca 2017 @Dzik dokładnie jak prywatny USS Enterprise kapitana Drwala :)
zasobnik Opublikowano 5 Marca 2017 Opublikowano 5 Marca 2017 jak wszytko pójdzie dobrze i po mojej myśli to też odpalam takie poddasze na zimę
Drwal Opublikowano 5 Marca 2017 Autor Opublikowano 5 Marca 2017 @Dzik, @SmakMaroca999 Z taką załogą ten statek może daleko zalecieć @ZOSTAW Mam taką nadzieję @zasobnik Poddasze jak najbardziej,ale lodówka też musi być
zasobnik Opublikowano 5 Marca 2017 Opublikowano 5 Marca 2017 5 godzin temu, Drwal napisał: @zasobnik Poddasze jak najbardziej,ale lodówka też musi być Lodówka kozak, zadowolony jestem, ale zaczyna troszkę brakować tego miejsca... ponad 3 miesiące trwa opieka nad naszymi podopiecznymi i szkoda że tylko dwie i jeszcze upchane... Patrząc na takie labo, w kościach czuje że to moje przeznaczenie Ale narazie praktyki i lodówka jak najbardziej zacna do tego celu. Pozdro! Bezpiecznie do końca!
Drwal Opublikowano 6 Marca 2017 Autor Opublikowano 6 Marca 2017 Rozumiem, że lodówka przeciera szlaki a ty szykujesz się na coś grubszego Przeznaczenia nie oszukasz pozdro
Recommended Posts