Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

Opublikowano

Witam Panowie szyszki sobie rosną póki co ładnie ☺️large.DSC_0938.JPG

I mam małe pytanko na przyszłość. Chciałbym kupić większego boxa 120x60 i znalazłem donice 22x22x26 11l więc weszło by 10.jest sens tyle ładować? Jak myślicie. Pzdr 

• Replies 46
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano

Witam. Mały up. Sorry za zdjęcia ale nie mogę ich obrócić ? 71/50 dzień. Troszkę bardziej popuchly ale bez szału. Jak myślicie długo te ogórki jeszcze? ☺️ large.DSC_0942.JPGlarge.DSC_0940.JPG

Opublikowano

Siema 9-10 tygodni ta odmiana potrzebuje, calkiem fajnie oszronione sa twoje topki.Odmiana ta nie daje duzych zbiorow,takze calkiem dobrze to u Ciebie wyglada, jak liczysz dni flo,tj. od przelaczenia na 12/12 ? Liscie za bardzo zielone , ja bym juz sama wode lal i max 3 tygodnie . Naprawde fajnie ci wyszly te planty!!! A co do nowego boxa to powierzchnia 0.72m2  Patrz teraz masz 0.36 i masz 2 rosliny, nowy box 1.2×0.6= 0.72 to dwa razy 0.36 odpowiedziec mozesz sobie sam bo teraz masz dwie w 0.36 wiec 4 napewno wrzucisz do nowego .Pozdro

Opublikowano (edytowane)

No tutaj miałem problemy z nimi trochę przy treningu itd. Myślę że max jedna jeszcze by weszła do tego boxa.72grow i 51dzien flow mija dziś właśnie ☺️dzięki 

Edytowane przez Kargulzgr
  • 2 tygodnie później...
Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+