Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

Kumam już teraz będę wiedział ale tak na prawdę ledwo co dotknalem a ten chudy drut ja odciął ? no ale druga ładna zdrowa więc nią Się zaopiekuje a w marcu gdzieś nowy sort i już z zimna głową.

• Replies 46
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano

large.tmp_10849-_20170215_2101381947750074.JPGlarge.tmp_10849-_20170215_2103322022347099.JPGWitam.  Dzisiaj mija 31dzien roślinek i 10na flo.  Generalnie ta z przodu to ta po przejściach czyli mniejsza ta z tyłu bez większych problemów sobie rośnie ale właśnie zauważyłem że niektóre małe liście się zwiajaja w dół. Jak myślicie może to być nadmiar azotu? Byłbym wdzięczny za radę. Powoli już zaczynam kumac o co w tym wszystkim chodzi ale jeszcze długa droga. Piona

Opublikowano

Za często podlewasz i nie dajesz przeschnąc medium to że ziemia z wierzchu sucha nie znaczy że w środku.Sprawdzaj wagę donicy czy staje sieę lekka.Uprawiasz pod ledem a woda tak szybko nie odparowuje a roślina pobiera wodę tylko po to by transportować związki odżywcze a nadmiar odprowadza przez liście a dokładnie przez ich krawedzie w postaci pary pojmiesz to jak rosliny urosną i zacznie sama wilgotność wzrastać.

Opublikowano

pooddychały to znaczy żeby przeschły i sie przewietrzyły przed kolejnym podlaniem i radze następny6m razem nim sie wystartuje poczytać trochę a nie liczyc ciagle na pomoc bo to sie robi wkurwiajace na tym forum!!!!

Opublikowano

Czytałem panie kolego ale przy pierwszym razie ciekawe czy sam wszystko wiedziałeś. Na drugi raz już będę wiedział a przy różnych sytuacjach ludzie piszą co innego. Człowieku raz ktoś nasteruje później nie będzie pytań.  Jak coś wyjdzie z tego to Ci wyślę topika żebyś się odstresowal. 5

Opublikowano

Pewnie że wszystkiego nie wiedziałem ale podstawy tak banalne tak może nawet więcej bo botanika to jeden z kierunków mojej nauki.Niczego nie chcę od Ciebie wystarczy mi to co sam uprawiam nie potrzebuję czyjegoś a i stresować też nie mam się czym.5

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+